Het nieuwsgierige paard

Het nieuwsgierige paard

Tijdens een trancesessie kwam het paard door en het paard had een mooie boodschap voor ons. Het paard heeft als eerste een sterke kracht in zich. Een kracht van doorzettingsvermogen. Deze kracht van doorzettingsvermogen is belangrijk. Als ons iets niet lukt, denken we vaak: “Dit doen we morgen wel” of “laat maar zitten”. Het paard leert ons om door te gaan. Als je voor jezelf werkt is dat ook heel belangrijk want als je je niet lekker voelt, is het makkelijk om op de bank te liggen. Maar zou je, als je in loondienst was, niet gewoon gaan werken? En als je in loondienst zou werken heb je dan niet, als je voor jezelf werkt, het doorzettingsvermogen van het paard nodig?

Nieuwsgierig

 Het paard is ook een dier met lef en nieuwsgierigheid. Een paard laat zich niet snel weerhouden of gaat niet snel aan de kant als je er in het bos langsloopt. Soms komt het paard zelfs naar je toe omdat hij misschien wel ruikt dat je iets lekkers bij je hebt. Het paard ontdekt en laat met die gedrevenheid zich nergens door tegenhouden. Bevalt het paard iets niet, dan stop hij er mee en gaat iets anders doen.

Aan de slag

 Velen mensen hebben al veel opleidingen en trainingen gedaan. Alleen is voor veel mensen vaak de stap te groot om aan de slag te gaan, of eigenlijk dat ze het vaak niet durven. Alleen heb je dan al je training voor niets gedaan, voor een certificaat dat je de rest van je leven in de kast legt. Ik hoop van niet. Wees nieuwsgierig als het paard en heb vooral geen verwachting. Werkt iets niet, probeer het dan op een andere manier. Als je gewoon eens een start maakt met alles wat je geleerd hebt. Maak eens de start om er iets mee te doen. Gewoon om te kijken hoe het gaat. Wie weet kan jij je eigen dromen op die manier wel vervullen.

Nieuwsgierig is ook een goede manier om mediumschap te ontwikkelen. Ben je nieuwsgierig naar wat je zelf kan op het gebied van mediumschap. Dan kan je vrijdag 5 april 2019 nog mee doen met de medium opleiding in Uden. Voor meer informatie over de medium opleiding kun je kijken op: https://ericsspiritualschool.com/medium-opleiding/ of geef je op via https://ericsspiritualschool.com/contact/