Het zaadje van de plant en het zaadje van jou mediumschap

Het zaadje van de plant en het zaadje van jou mediumschap

Als je begint met mediumschap dan is het belangrijk om te beseffen dat je nog een zaadje onder de grond bent. Je begint net een beetje te ontdekken hoe het daar allemaal is. Dit vergeten we helaas nog al snel waardoor we vaak tegen problemen aan lopen in onze spirituele groei.

Groei door verzorging liefde en aandacht

Als je een plant wilt laten groeien dan heeft deze plant aandacht, verzorging en liefde nodig. Zo heeft jou spirituele groei ook jou liefde en aandacht nodig. Van die plant heb je niet de verwachting dat als je hem vandaag zaait dat deze morgen al boven de grond groeit. Toch laten wij ons vaak verleiden door tegen onszelf te zeggen dat we het niet kunnen. Dat het te moeilijk is. Alleen zou ik je adviseren zie het gewoon als oefenen. Ga niet voor resultaat maar, ga voor groei in een ontdekking waarin je open staat voor hoe je groeit.

Diverse omstandigheden

Een plant zeker buiten heeft te maken met diverse weersomstandigheden. Zo heb jij ook te maken met diverse omstandigheden. Het geeft niet als het een keer frustrerend is omdat, het niet lukt of als je daar een keer verdrietig van bent. Zolang je maar wel die keren herinnert dat het die ene keer wel goed ging. Dat je dat mooie consult deed. Die voelt voor de plant als een mooie zonnige lente dag.

Doe je best en geniet van je groei

Doe je uiterste best is mijn advies en geniet ook. Zo zal de plant ook haar best doen om de storm te overleven. En daarna geniet ze weer van het heerlijke weer. En zo zal ook je mediumschap met ups en downs gaan. Alleen onthoud dat we altijd mogen genieten van onze innerlijke zon die mediumschap zo fantastisch maakt.

Wil je zelf je mediumschap ontwikkelen kijk dan op https://ericsspiritualschool.com/medium-opleiding/ en doe 5 april 2019 mee met de mediumopleiding van groep 14. Is deze stap te groot voor jou. Dan kan je er ook voor kiezen om eerst het gratis E-book contact met overledenen om mijn homepage te downloaden. https://ericsspiritualschool.com/