Hoe start jij de dag

Veel mensen snoozen nog even door na de wekker. Jij ook ? Het is misschien ook wel fijn. Zeker in de winter. Doet het je alleen ook goed? Ik vind het geen probleem hoor als mensen lui zijn. Je mag helemaal zelf weten hoe je leeft. Alleen heeft het ook echt zin en brengt het jou naar jouw doelen? Ik zal in deze mail eerlijk zijn over mezelf want ook ik trap er steeds weer in.

 

Ik trap er steeds weer in om niet op te staan wat eigenlijk het belangrijkste is. Als ik daar de dag mee start dan heb ik dat in elk geval gehad. Mediteren. Al een hele tijd sta ik daarmee op totdat mijn dochter wakker wordt. Onze dochter is drie jaar op dit moment en komt meestal rond 6:30 haar bed uit. Ik start dan rond 6:00 uur met mediteren. Ik doe dit ook niet altijd op dezelfde manier wat overigens misschien wel beter zou zijn. Hoe ik mediteer op dit moment vertel ik je zo.

 

Ik trap er steeds weer in

 

Wat is nog meer belangrijk? Mensen over de praktijk vertellen. Dat is dan ook de reden dat ik graag van mezelf laat horen. Alleen voordat ik het doorhad deed ik of dit belangrijker was dan mediteren. Want ik startte een tijdje niet de dag met mediteren. Nee met het schrijven van een e-mail of blog die jij nu leest. Wat trouwens gelijk opvallend was is dat toen ik ging schrijven onze dochter ineens meerdere dagen om 6:00 uur naast mijn bed stond of nog voor mijn wekker. Kinderen zijn grote leraren.

 

Als ik nu opsta stel ik me eerst even voor wat ik deze dag wil bereiken. Of het nou gebeurt of niet – ik stel me voor wat ik die dag ontvang. Dan ga ik beginnen aan de meditatie. Ik breng mezelf in the power op dit moment door me te verbinden met God en Moeder Aarde. In the power zitten betekent spirituele meditatie. Dan ga ik 30 minuten lang affirmeren wat ik wil bereiken terwijl ik in the power blijf. Later op de dag mediteer ik vaak nog een keer en maak ik contact met gidsen of overledenen. Het liefst mediteer ik 1,5 uur per dag minimaal. Dit lukt mij ook vaak niet. Als ik de dag zo start heb ik in elk geval 30 minuten gemediteerd. Ik weet niet of ik het red. Maar als onze lieve meid er vroeg uit moet ga ik vanaf nu eens om 5:30 mediteren zodat ik altijd het belangrijkste van de dag gedaan heb.

 

The power-meditatie

 

Als jij jouw healing of je mediumschap wilt versterken is het belangrijk dat je je power traint. Het boek dat ik heb geschreven heet niet voor niks Meditatie de spierballen van mediumschap. Ik heb een plek voor jou waar 24 meditaties zijn om jouw power te vergroten of jou te helpen met je spirituele ontwikkeling. Je hoeft ze niet allemaal te doen. Er is veel keus omdat er daardoor verschillende bij jou zullen passen. Wil jij misschien 14 dagen gratis dit proberen? Als je daarna lid blijft al is het maar voor een maand dan ontvang je vanaf je eerste betaling het boek Meditatie de spierballen van mediumschap er gratis bij. Klik eens op deze link om te weten wat jij allemaal mag ontvangen voor jouw groei in mediumschap en healing. Klik hier voor meer informatie.