Huiskamer avond

In een huiskamer avond maak ik als medium contact bij jou thuis. Je kan dan zelf je eigen familie en vrienden uitnodigen. Dat geeft een vertrouwde sfeer omdat je de mensen die je hebt uitgenodigd zelf kent. Het is op zo'n avond erg mooi om te zien hoe er contact wordt gemaakt met 1 overledenen die dan vaak door meerdere mensen herkent wordt.

Er worden op een huiskamer avond een aantal contacten gemaakt dat kan wel iets verschillen. Er zal gemiddeld tussen de 6 a 10 contacten gemaakt worden.  Een huiskamer avond kost in Nederland en Belgie 99 euro. Als je dan met 10 mensen bent is het dus maar 10 euro per persoon.

Met plezier kom ik graag bij jou een huiskameravond geven.

Sluit Menu

bij het gebruik van deze website ga je akkoord met onze privacy voorwaarde en ons privacy beleid

Op de link klikt privacy beleid kunt u daar ons privacy beleid lezen. Op de link privacy beleid kunt u daar meer over lezen. Als u op de acceptall button drukt dan gaat u ook akkoord met het zien van youtube videos. Het kan zijn dat youtube persoonlijke gegevens van jou verzameld en ook persoonlijke advertenties voor jou maakt. Als je dat niet wilt dan kun je op instellingen klikken en zo youtube uitschakelen. U kunt de videos dan niet bekijken. Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen