Iedereen is gelijk aan de ander, deel twee

Iedereen is gelijk aan de ander, deel 2

 Wie inspireert jou?

Vorige keer heb ik verteld dat ook als je geïnspireerd wordt door iemand, dat dat je niet minder maakt dan degene die jou inspireert. Vandaag gaan we nog een stapje verder en het van de andere kant bekijken. Ik herhaal even de opening. De vlinder, de zandkorrel, de zon, het water, de spin, de rat, de grasspriet en de mens. Ze hebben allemaal een ziel en zijn daarom gelijk.

Inspireren

Als we inspireren kunnen we beïnvloeden en hopelijk doen we dat positief. Dit inspireren kunnen we symbolisch vergelijken met de zon. De zon beïnvloedt ook ons leven. Besef je alleen wel dat het heel belangrijk is dat er mensen zijn die bereid zijn om zandkorrels te zijn. Mensen die bereid zijn om geïnspireerd te worden door jou. Daar mag je toch wel heel dankbaar om zijn. Alleen gaat dit nog een stap verder. Deze mensen willen niet alleen geïnspireerd worden, ze zijn ook jouw inspiratie. Of je nou als muzikant mensen wilt laten dansen of meezingen, mensen aan het lachen wilt maken op toneel of deze mensen een spirituele bijdrage wilt geven. Je zult altijd rekening houden met wat deze mensen nodig hebben. En wat is het toch fijn dat jij nou net bent uitgekozen om dit te geven aan de mensen.

Je bent de zon en de zandkorrel

Wees bewust dat je zo groot als de zon bent, maar ook zo klein als een zandkorrel. Wees dankbaar voor waar je bent en ga vooral door en inspireer. Inspireer vooral zodat je een bijdrage kan leveren aan de ander. Een lach op het gezicht, een goed gevoel, allemaal fantastisch. Wees vooral de zon die nodig is en doe dit vooral niet voor jezelf maar voor de ander, want je bent nodig en of je nou jezelf groot of klein voelt, je bent beide. Daar zit je balans of nog mooier. Wees bescheiden in grootsheid.

Medium klankschaal avond

Op 31 mei 2019 is er een mediumavond waarin iemand ook een klankschaal concert komt houden. Kom je ook. Het is Uden van 20:00 tot rond 22:00. De kosten bedragen 15 euro per persoon. Je kunt je opgeven via https://ericsspiritualschool.com/contact/