Ik druppelde steeds meer naar beneden

Ik druppelde steeds dieper naar beneden

Ik ben gezegend met dat ik heel vaak iets prachtigs door mag krijgen van de spirituele wereld. Zo heb ik laatst een heel bijzondere meditatie doorgekregen. In deze meditatie verbaasde het met dat ik veel sterker in de energie van het mediumschap kwam dan ooit tevoren. Wie weet is dat later weer anders. Voor nu is dit zo. Het is een meditatie die mij echt ver bracht.

In de meditatie veranderde ik in een druppel en deze druppel ging steeds verder zakken. Er zijn nog een paar dingen meer die belangrijk waren. Hoe jij dat kan leren vertel ik later in de mail. Ik blijf het wel bijzonder vinden dat hoe meer iemand mag ontwikkelen hoe bijzonderder hetgeen is wat hij door mag krijgen. Zo blijft er veel prachtigs komen.

Energie de power

In Engeland waar ik het mediumschap het meest van geleerd heb noemen ze deze meditatie in the power zitten. Het is ook niet hetzelfde als alleen op je ademhaling letten en bewust zijn. Je gaat in de energie van de spirituele wereld zitten. Hoe langer of vaker je dit doet hoe sterker jou contacten zullen zijn en hoe langer je het vol kan houden. Of je nou schrijft, tekent of via communicatie en zelfs via healing contact wilt maken: dit in the power zitten is jouw training.

Een marathonloper gaat het zonder training niet volhouden. Het schijnt zo te zijn dat de hardloper kan kiezen tussen 2 keer per week een flinke afstand rennen of elke dag een wat kortere. De afstand van de marathon van 42 kilometer is te ver om te trainen. De korte trainingen en vaker zijn het meest effectief. Als jij dus deze meditatie elke dag 10 minuten doet kun je misschien wel een keer per week een uur in contact met een overledene volhouden.

Ik ga deze meditatie met je delen

Je mag zelf je zittijd bepalen en daarom maak ik de meditatie drie keer. 1 keer ongeveer 10 minuten 20 minuten en 30 minuten. Zo kun je langzaam opbouwen naar wat bij jou past. Als je drie consulten per dag geeft zou ik zeker voor 30 minuten gaan. Wat je verder mag doen in deze meditatie zoals naar beneden druppelen en the power versterken kun je horen als je 4,99 euro voor deze meditatie in jezelf investeert. Let op! De muziek van de meditatie is nog niet af. Ik deel hem toch al met jou. De prijs blijft tot de muziek af is 4,99. Als je dus investeert in deze meditatie ga je spiritueel hard groeien en krijg je later alsnog de mogelijkheid om de meditatie ook met muziek te doen. Een spirituele investering in jezelf voor 4,99 is toch fantastisch? Klik hier voor de meditatie