Ik jank om alles

Ik jank om alles sinds ik papa ben

 

Ik weet niet of elke man dit heeft. Of dat je dit misschien bij je eigen man herkent. Misschien is dit ook wel een reden van veel scheidingen. Na het krijgen van een kind verandert vaak de moeder. Ook de vader verandert. En als het dan een stoere man was wordt die nu misschien wel ineens heel gevoelig.

 

Ik jank niet echt om letterlijk alles hoor. Ik was wel altijd al een gevoelige man. Dat heb ik ook nodig in mijn werk als medium. Wat mij opvalt is dat als mijn dochter iets kijkt op de tv dat bij zo goed als elke tekenfilm de tranen in mijn ogen schieten bij iets moois of iets verdrietigs. Dat is de laatste paar jaar wel nieuw voor mij.

 

Beschermend

 

Ook merk ik dat ik ook beschermend ben naar mijn dochter. Ik laat haar wel haar gang gaan zolang het veilig is. Alleen ben ik veel alerter op mijn omgeving. Wat natuurlijk ook goed is want ons meisje is nu 3 terwijl ik dit schrijf en weet nog weinig van veiligheid.

 

Hoe oud zou je zelf eigenlijk zijn? Ik bedoel als ziel. Ben je al vaak gereïncarneerd of ben je hier voor de eerste keer? Dit laatste lijkt me wat onwaarschijnlijk. Tegelijk weet ik ook niet alles. Wat ik wel weet is dat er iemand is die nooit opgehouden is met jou beschermen. Die al vanaf dag 1 vanuit de intuïtie tegen jou spreekt om je te beschermen. Je een gevoel van vertrouwen te geven bij de goede paden. Die er altijd voor je is als je je keuzes maakt. Deze ziel is onzichtbaar totdat je hem ziet. Zoals sommige mensen kunnen.

 

Dat is toch lastig dat vertrouwen op intuïtie

 

Dat klopt zeker. Want soms geeft iets je een heel goed gevoel en word je toch bang. Dit komt omdat het nieuw is. Ik heb wel een goed idee. Ik kan namelijk op jouw voornaam contact maken met jouw gids. Dan hoor je wat je gids jou te vertellen heeft. Je hoort ook een gedeelte van waar jij in een vorig leven met je gids hebt geleefd. De gids zal je ook vertellen welke meditatie op dit moment het beste voor jou is als je spiritueel wilt groeien. Wil je hier meer over weten klik dan op deze link