In het licht

Graag wil ik je vanuit de liefde van de spirits bewust maken van het licht. Het licht dat altijd schijnt en er over is voor ons. Heb je een moment in je leven meegemaakt dat al het licht verdwenen was? We herkennen natuurlijk wel dat het licht nog maar een stip is op de momenten dat alles tegen valt. Toch denk ik dat als je echt goed kijkt, er altijd nog ergens licht brandt. Al is het maar een klein beetje. Ben je bewust wat dat kleine licht voor jou kan doen. Écht intens grote dingen. Kijk maar wat een kaars kan doen in een donkere grot of een donker kasteel. Hoe donkerder het is, hoe meer licht er vanaf lijkt te komen.

Wat ik je vandaag duidelijk wil maken, is dat ook jij zo’n lichtje in je hebt en het zit het diepst bij je hartchakra. Dit licht zit overal in je aura en door je lichaam, maar als je in een donkere tijd bent en je bent je licht kwijt, dan brandt het altijd nog een beetje bij je hartchakra. Ga er dan ook naar toe en leer om dat licht te worden. Besef je ook dat als je een nacht buiten bent en je bent in het donker, dat de kosmos zelfs dáár overal lichtjes voor je heeft geplaatst, zoals de maan en de sterren.

Overdag is het makkelijker om het licht te zien met de zon en daarom houden velen van ons ook zo van de zomer. Dan kunnen we lang licht opnemen en daar worden we gelukkig van. Toch schijnt jouw licht ook als het donker is. Jouw licht schijnt zelfs als je slaapt. Daarnaast staan er allemaal mooie lichtjes om jou heen in de vorm van zielen, die er altijd voor je zijn om jou te steunen.

Aan jou de keuze of je dit licht groter wilt maken, of dat je het als een klein vlammetje wil laten zijn. Het licht wil zelf graag groeien. Laat jij jouw licht groeien. Je zult ervan ontwikkelen en tot steeds grotere hoogtes van liefde voor jezelf stijgen. Want wie wil nou niet in het licht zijn van liefde?

Ik vind het leuk als je een bericht op mijn website achterlaat over dit stuk. Dit staat dan openbaar op mijn site. Websites die je daar meld voeg ik niet toe.

Hartelijke groet,

Eric van Riessen