Mediumschap opleiding, mediumschap,healing en spirituele video’s

Op deze pagina staan video’s met spirituele tips en visies kun je gewoon helemaal gratis bekijken. Veel plezier ermee.

In deze sessie spreek ik vanuit mijn trancegroep met de wolf. Sorry voor het getik. Dat krijg ik niet uit.

Een video vanuit onze trance groep waar ik vanuit verschillende spirits spreek.

Hoe komt het dat ik af en toe heel sterk bloemen ruik of soms sigarenlucht vroeg iemand op de facebook pagina van Eric’s Spiritual School. 

 

Ik heb zelf dezelfde ervaring met helaas een iets minder frisse geur dan bloemen. Dezelfde ervaring heb ik met kattenpoep. 

Hoe komt het dat ik af en toe heel sterk bloemen ruik of soms sigarenlucht vroeg iemand op de facebook pagina van Eric’s School ook wilt liken op facebook. Bij de 2000 likes komt er weer een toffe actie. Je kunt hier Eric s Spiritual School liken. 

Hoe zie ik overledenen was een vraag op facebook? Dit is mijn antwoord

Deze vraag werd gesteld omdat ik een actie had omdat ik 1000 likes had gekregen op facebook. Er worden onder de vragen ook maximaal 5 consulten verloot. Het enige wat mensen hiervoor hoeven te doen is naar facebook gaan en een vraag stellen over mediumschap op Eric’s Spiritual School. Als we straks 500 abonees op youtube hebben ga ik weer iets verloten. Wil je je ook abbnoneren op mijn youtubekanaal dat kan hier https://www.youtube.com/results?search_query=Eric+van+Riessen

Leef vanuit je hartchakra op zijn kop

Ben ik een mooi verhaal aan hetvertellen hoe je meer van het leven kan houden door je hartchakra te gebruiken, Kom ik er later achter dat de video op zijn kop is opgenomen. Ik plaats hem toch maar hoop dat je niet duizelig wordt.

Deze video gaat over de hartchakra. ook het boek Meditatie de spierballen van mediumschap heeft een hoodstuk over de hartchakra. Meditatie de spierballen van mediumschap bestellen ? Klik hier

Wat is de reden dat overledenen jou lastig vallen?

Ik zal je gelijk gerust stellen, overledenen vallen je niet lastig. Ze willen je steunen en begeleiden met hun onvoorwaardelijke liefde.

In de video leg ik het in detail uit. Zou je ook wel eens contact willen met een overledenen die je hebt gekend. Via deze link kun je dat gratis proberen.

Contact met  overledenen is voor iedereen

Wil je technieken leren om contact te maken met overledenen. Neem dan een proefles bij de medium online coaching opleiding

In deze video leg ik het verschil uit tussen het hebben van een gave en mediumschap leren. Iedereen werkt namelijk  met bepaalde technieken alleen weet niet iedereen dat

Mediumschap leren is vooral veel oefenen

In deze video leg ik uit dat mediumschap leren vooral veel oefenen is. Er is nog 1 ding belangrijker dan oefenen en dat is mediteren.

Als je echt goed wilt worden is het belangrijk dat je deze twee dingen doet. Wil je ook de technieken van mediumschap leren geef je dan op voor de Mediumschap online coaching opleiding

Salie

In deze video vertel ik je over salie. Salie kun je gebruiken voor het reinigen van energieën. Soms is er ergens een bepaalde spanning geweest of heb je met een feestje het heel druk in je huis gehad.

Een beetje salie kan hier bij helpen. Salie kan ook een beetje helpen als je huis veel geschiedenis heeft. Omdat het oude energie weg haalt heeft het een healende werkin. Wil je zelf ook leren over healing? Dat kan in onze healing opleiding

 

10 redenen om medium te worden

In deze video geef ik een aantal redenen die bij mediums met een gave voorkomen. Iedereen kan het leren alleen bij de een is het talent al meer aanwezig als bij de ander.

Mocht je dus twijfelen of jij 1 of meer van de deze punten hebt kijk dan de video. Of je nou een gave hebt of niet je kunt je mediumschap altijd verbeteren en dit kan in de mediumschap online coaching opleiding waarin ik jou 1 op 1 begeleid.

Medium worden in acht dagen

Ik geef een medium opleiding waar in je leert contact met overledenen te maken. Deze dagen zijn verdeeld over een ongeveer een jaar omdat je ook verwerkingstijd nodig hebt.

In deze 8 dagen leer je de basis van mediumschap te beheersen en je kunt nog verder groeien als je dat wilt. Meer weten over de mediumopleiding klik hier

Contact met overledenen hoe dan

Er zijn meerdere manier om contact met overledenen te maken. Dit verschilt per persoon weet ik vanuit mijn ervaring om les te geven.

Dat maakt het les geven ook zo leuk omdat mensen verschillende werkwijzen hebben. Wil je ook 1 op 1 door mij begeleid worden dit kan in de medium opleiding