Is er een weder geboorte bij overlijden?

Is er een wedergeboorte bij overlijden?

Als iemand overlijdt dan hebben we allemaal veel verdriet omdat we deze persoon zullen missen, in elk geval op een fysieke manier. Dan start onze rouwverwerking waarin we zullen moeten leren om zonder de fysieke aanwezigheid van deze persoon te leren leven.

Ik vraag me wel eens af voor de genen die over zijn gegaan naar de spirituele wereld: Hoe zou het nou zijn als zij overgaan?

Vanuit mijn gedachte denk ik dat het als een opnieuw geboren worden zal zijn. Je gaat naar een ander dimensie. Deze dimensie is de hemel waarbinnen alle andere overledenen die jij gekend hebt feest zullen vieren omdat jij er bent. Je bent terug waar je vandaan kwam en er is groot feest omdat jij daar weer bent aangekomen: Alsof er een nieuwe baby geboren is.

Een andere gedachte die ik heb, is dat je voor dat je bij je wedergeboorte aankomt, eerst een spiegel voor krijgt. Je bekijkt deze spiegel met liefde omdat je kijkt vanuit je ziel. Je bent waarschijnlijk naar de aarde gegaan omdat je een bepaalde ervaring wilde ondergaan, zoals liefde leren kennen in een wereld van angst. Via deze spiegel zie je dan of jij je doelen hebt bereikt. De ziel zal niet kijken met trotsheid of teleurstelling, maar eerder vanuit ervaring want de ziel is vrij van oordeel.

Zoals vele mensen vertellen, geloof ik ook dat je uit de hemel komt en zo je leven uitkiest: Waar je geboren wilt worden en in welke levenslijn je leven ongeveer zal lopen. Door je vrije wil betekent dit niet dat je ook werkelijk 100% dit pad loopt. Hoe meer je naar je ziel luistert, hoe minder vaak je ervaringen hier op de aarde hoeft te beleven en dus minder hoeft te reïncarneren. Leef dus vanuit je hartchakra en leef vanuit de liefde die jouw ziel je ingeeft. Dan kan je misschien wel altijd in die liefdevolle hemel blijven als je dit wilt.

 

Ik ben erg benieuwd hoe jij hier over denkt laat je reactie achter? Je gaat er dan mee akkoord dat deze reactie openbaar is