Is het goed voor jou om medium te worden?

 

Is het goed voor jou om medium te worden?

Ik denk persoonlijk dat het niet alleen goed voor je is. Het zou zelfs je leven wel eens positief kunnen veranderen.

Hoe is je leven nu? Mis je jouw  overledenen wel eens? Mis je contact met je ziel en weet je niet goed welke richting je aan je leven wilt geven?

In ons leven leren we vaak al snel een verwachtingspatroon te creëren die niet altijd bij onze ziel past, zoals: Je moet succesvol zijn, veel geld verdienen, hard werken en van dat geld dan het liefst een huis kopen zodat je financieel afhankelijk bent en een gevangene wordt van je hypotheek. En dat terwijl je dacht dat je na die jaren hard werken op school nu eindelijk jouw vrijheid kreeg.

 

Wat kan ontwikkeling van mediumschap  voor jou persoonlijk doen?

Als jij er helemaal voor gaat en je mediteert met regelmaat, dan zal je merken dat je jezelf steeds beter leert kennen. Met jezelf bedoel ik je werkelijke zelf en dat is je ziel. Als je leert luisteren naar je ziel en je gaat ook meer doen wat je ziel wilt, ga je vanzelf meer dingen doen die jou gelukkig maken. Je ziel vertelt je niet dat je je verplichtingen van je werk en hypotheek maar moet laten, nee je ziel maakt je bewust van andere zaken die minstens net zo belangrijk zijn of misschien nog wel belangrijker, zoals spelen met je kat, genieten van de natuur, spelen met je kinderen, muziek maken en ga zo nog maar een tijdje door.

 

Daarnaast kom je door de ontwikkeling van mediumschap ook beter in contact met je gids. Je gids weet vaak beter waar jouw talenten liggen zonder dat je er misschien bewust van bent. Misschien vind je gitaar spelen altijd al heel erg interessant en heb je nooit geweten dat je daar talent voor hebt. Je gids laat je dit weten. Je gids kan je bijvoorbeeld ook aangeven welk werk goed bij je past.

 

Door meer met mediumschap bezig te zijn, wordt je steeds bewuster dat er allemaal zielen bij jou zijn. De overledenen die je mist zijn bij je, elk moment als je aan ze denkt. Door mediumschap leer je steeds beter met hen communiceren.

 

Dit zijn nog maar drie punten die aangeven wat jij er aan hebt, maar er zijn er nog veel meer en dan  hebben we het ook nog niet eens gehad over wat jij voor anderen kunt doen met mediumschap.

 

Maak de stap, ga je ontwikkelen en schrijf je in voor de mediumopleiding.

Het is leuk als je reageert als je reageert ga je er mee akkoord dat reacties openbaar zijn.