Je wilt graag medium zijn maar niet te openbaar want, wat zullen ze wel niet denken op je werk?

Je wilt graag medium zijn maar niet te openbaar want, wat zullen ze wel niet denken op je werk?

In een meditatie kwam de vos door. Ondanks dat je een vos alleen zult zien als hij dat wil omdat het dier heel slim is, laat hij, als hij zichzelf laat zien, zichzelf ook heel sierlijk zien. De vos loopt vol trots door het bos terwijl hij kijkt naar zijn mooie staart. Daar kunnen wij als mensen nog veel van leren.

Mensen schamen zich soms dat ze medium zijn

Veel mensen die mediumschap ontwikkelen zijn bang voor wat anderen dan van ze kunnen vinden. Vooral op hun werk want ze zijn dan toch beetje bang dat mensen dat raar of vreemd vinden. En ja er zijn misschien ook wel mensen die dat raar of vreemd vinden. Alleen dat betekent niet dat je raar of vreemd bent. Mediumschap brengt iets moois naar de wereld en daar kun jij een bijdrage aan leveren als medium. En daar buiten: hoe opener je bent, hoe normaler het wordt voor de wereld. Mensen vinden geloof ook niet raar. Niet iedereen is religieus en het betekent ook niet dat die mensen iemand die naar de kerk gaat raar vinden.

Mensen vinden het vaak leuk

Mensen vinden het vaak juist leuk als je er over vertelt. Het kan voor mensen enorm interessant zijn. Sommige mensen zijn misschien bang dat je dan de hele tijd hun energie leest maar je kunt gewoon uitleggen dat dat niet zo werkt en dat je je echt af moet stemmen. Ik denk dat als je het alleen maar voor jezelf houdt, je jezelf tekort doet. Laat de wereld maar weten waarmee je bezig bent en loop hier net als de vos maar met een dikke staart vol trotsheid op wie je bent. Laat jezelf zien.

Wil jij vaker zo’n tip als deze ontvangen dan kun je je op de op deze link https://ericsspiritualschool.com/ aanmelden om ongeveer twee keer in de week een gratis tip of visie te ontvangen. Wil je zelf ook spiritueel ontwikkelen? Op 19 januari 2018 start er weer een nieuwe mediumopleiding. Meer informatie daarover vindt je op deze link https://ericsspiritualschool.com/medium-opleiding/