Laat je mediumschap niet sturen

Laat je mediumschap niet sturen

De boodschap van de tijger

Ik kreeg laatst in een trancesessie een tijger door. De tijger vertelde dat we als mens twee belangrijke taken hebben. 1: Stop met de natuurgebieden verkleinen en 2: Verander niets in de wereld van de natuur. Er is nu een overschot aan dieren in Nederland omdat de wolf hier weggehaald is. Maar het is juist de wolf die zorgt voor balans. Als wij ons minder met de natuur bemoeien en goed met de aarde omgaan, kan de natuur zich veel beter herstellen.

De boodschap van de tijger naar mediumschap

Ik geloof dat de boodschappen van hier ook toepasbaar zijn op ons als mens in mediumschap en healing. We willen soms onze reading of healing een bepaalde kant op sturen, maar is het niet veel beter als we ons laten leiden door onze gidsen? Zij weten precies wat de ander nodig heeft. Probeer dat dus te ontvangen. Ook is spiritualiteit hier misschien wel teveel weggehaald. Nu leven we in een vrij land en kunnen we terug laten komen wat wij fijn vinden. Dus het is aan onszelf of en hoe we spiritualiteit laten groeien.

De vleermuis zegt: Haal je onzin weg

Er kwam ook een vleermuis voorbij. Deze vleermuis had het over de onzin weglaten. We laten ons soms misschien teveel door onzinnige dingen leiden. Even niets doen hoeft niet onzinnig te zijn. Maar als je de hele dag op je telefoon kijkt, kan je misschien beter mediteren en contact maken met de spirits als je dat wilt. De vleermuis gaf dit aan door het opruimen van insecten. De vleermuis gaf ook aan dat doen wat je echt wilt ook een bepaalde moed vereist. We zijn vaak bang voor de vleermuis, alleen ruimt hij wel insecten op. Als je je meer richt op wat je echt wil, ruim je dan niet ook heel veel op wat je eigenlijk geen aandacht meer wilt geven?

Wil je ook je mediumschap ontwikkelen. Op vrijdag 5 april start er weer een medium opleiding geef je op via contact