Laat jezelf zien. Grijp je kansen

Laat jezelf zien en grijp je kansen

Als je aan de slag wilt met mediumschap of healing, is het belangrijk dat je kansen grijpt. Het is ook belangrijk dat je jezelf laat zien. Je ziet wel eens mensen die er graag mee aan de slag willen maar tegelijk ook bang zijn dat anderen hen raar zullen vinden. Als je het echt wilt dan mag je uitstralen dat je dit werk graag doet. Het is juist iets moois wat je neer wilt zetten en daar mag je best trots op zijn.

Neem je ruimte in

Laat jezelf ook zien en je niet aan de kant zetten. Soms kom je misschien mensen tegen die een oordeel over jou hebben of misschien zelfs jaloers zijn. Je krijgt ook te maken met mensen die alles beter denken te weten. Ik zou deze mensen in hun waarde laten, alleen er ook op letten dat jij jouw ruimte mag hebben als je iets in de wereld neer zet. Je hebt recht op jouw plek in de wereld. Neem die ook en laat die door niemand omver gooien.

Grijp kansen als de arend

Grijp kansen aan. De arend ziet zijn doel en gaat er zonder twijfel voor. Doe jij dit ook als de kans zich voordoet om te schitteren als de arend met zijn wijde vleugels? Of verstop je je liever omdat je je schitterendheid niet wilt laten zien? Probeer jezelf zoveel mogelijk te laten zien. Als jij ergens voor een groep kunt werken dan kunnen meer mensen tegelijk jou zien. Ook het werken op een beurs kan goed voor je netwerk zijn. Als je dus een aanbieding krijgt om ergens iets te doen met je spirituele werk en je wilt dit neerzetten, pak dit dan met beide handen aan. Laat jezelf zien en grijp die kans.

Wil jij vaker zo’n tip als deze ontvangen dan kun je je op de op deze link https://ericsspiritualschool.com/ aanmelden om ongeveer twee keer in de week een gratis tip of visie te ontvangen. Wil je zelf ook spiritueel ontwikkelen? Op 19 januari 2018 start er weer een nieuwe mediumopleiding. Meer informatie daarover vindt je op deze link https://ericsspiritualschool.com/medium-opleiding/

Het lijkt me leuk jou 19 januari te ontmoeten voor alweer groep 12 die ik les mag gaan geven.