Leef jij in de mist

Leef jij in de mist

Ben je verdwaald?

Er loopt een wandelaarster in de mist. Ze lijkt een beetje verward te zijn. Ze weet even niet meer goed waar ze heen moet. Ze kan haar pad niet meer zien en weet niet of ze terug of vooruit moet. Ineens weet ze het. Ze hoeft helemaal nergens naartoe, ze is precies goed waar ze is. Helemaal opgelucht haalt ze adem en ze is blij.

Waar ga je heen?

Is het niet opvallend dat bovenstaand verhaal eigenlijk voor velen van ons geldt? Vaak weten we niet waar we naartoe dienen te gaan. Daardoor raken we gefrustreerd. Zelfs als we alle stappen al genomen hebben om bijvoorbeeld volledig voor onszelf te werken of een verhuizing door te laten gaan, stroomt het nog niet altijd zoals je van tevoren gedroomd had. En als je dan niet oplet, raak je helemaal verward door de mist. Voor je het weet zit je in angst en frustratie.

Laat het los en accepteer het

De mist oplossen dat gaat vanzelf. In de loop van de tijd zullen je steeds meer dingen duidelijk worden. En dan vind je ook meer duidelijkheid in welke kant je op mag. De mist geeft vaak iets anders aan. Want de kans is namelijk groot dat als jij veel in de mist bent, je meer naar binnen mag keren. Door naar binnen te gaan vind je je ziel en kun je rust en vrede vinden. Soms is het beter om mist te accepteren totdat deze weg trekt. En geef jezelf daarvoor de tijd.

Medium opleiding

in maart op de 28e begint weer een nieuwe medium opleiding. Dit is alweer de 17e groep die ik mag begeleiden. Zou dit jou niet ook heel leuk lijken om contact te kunnen maken met overlednenen. Je bent van harte welkom https://ericsspiritualschool.com/medium-opleiding/ kijk op de link voor meer informatie en hopelijk tot de 28e.