Lieve Eric

Je bent maar in de weer. Boeken lezen, website verbeteren en nog veel meer. Ga niet jezelf voorbij. Je zou nog zoveel meer willen, maar je stopt jezelf vol met praktische zaken. Sommige dingen dienen te gebeuren maar je legt jezelf zoveel op. Zelfs als je naar het bos gaat geef je bomen reiki, omdat je zo graag een goed mens wilt zien. Als je als medium voor andere werkt heb je alle tijd voor hun, maar wanneer neem je de tijd voor Eric. Even niks hoeven. En dan ook echt niks ook niet staren naar de TV.

Je weet het goed voor andere omdat je weet dat de spirituele wereld via jou met hun praat. Laat ons ook tegen jou praten. Neem de tijd om onze liefde te voelen dan kan je nog meer groeien. Door te luisteren naar ons en nog meer naar je ziel komt er grote vreugde en kies je altijd het juiste pad. Wat geef je het liefste aandacht de pc of je ziel, een marketing boek of de spirituele wereld.

Help niet alleen andere maar help ook jezelf. Volg je hart zodat onze vriendschap kan groeien. We nemen je het niet kwalijk als je dit niet doet. Wij zijn vrij van oordeel. We gunnen je dit liefdevolle pad En we willen je alert maken om niet te veel in matrialisme te vallen. We zijn er altijd wat je ook kiest. En weten dat je graag kiest voor tijd voor je hart. Laat materialisme er zijn, maar vergeet je hart niet