Lieve mensen

Wij van de spirituele wereld wensen jullie alle goeds. Als de dagen donkerder worden komen de mensen dichterbij hunzelf. En als de mensen dichterbij hun zelf komen ze dichterbij de spirituele wereld. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker. Steeds meer mensen raken bewust dat de spirituele wereld bij hun is. En de zielen die hun lichaam verlaten hebben wel degelijk bij hun zijn.

Omdat er in de donkere dagen behoefte is aan licht zijn deze zielen graag dat licht. We zijn zelfs bij jullie op je eenzaamste moment. Ook dan ben je niet alleen. We willen graag dat je ons meer toe laat in jullie leven.

In jullie drukke leven vergeten jullie vaak stil te staan. Als je af en toe even stil staat kunnen we laten weten dat we er zijn. Om dezelfde reden dienen mediums te mediteren. Zodat ze even stil staan om nog bewuster te worden van onze wereld.

Ondanks dat mediums geweldig werk doen waar we ontzettend dankbaar voor zijn, zijn we er niet alleen voor mediums. We zijn er voor jou. We houden van je en we lopen samen jou pad. Als jij ons leert kennen dan hoe je je nooit meer eenzaam te voelen. Laat ons jou licht zijn. We schijnen 24 uur per dag en zijn altijd beschikbaar.