Lieve wereld

Ik ben blij dat ik een stem krijg om te spreken tot jullie via deze woorden. Het is tijd voor de mensen van de wereld tijd om te doen wat je wilt doen. In elk geval 1 moment van de dag. Jullie leven in een wereld waar geld belangrijk is. Dit zorgt er voor dat er te serieus met het leven wordt omgegaan. En daardoor missen jullie de schoonheid van het leven. Doe wat je moet doen in je leven en maak tijd voor dingen die je wilt doen. In elk geval 1 moment van de dag.
Als je thuis komt van een harde dag werken en je gaat naar huis en laat de vermoeidheid het overnemen en je zegt ik doe niks vandaag (en het is prima om niks te doen) onthoud dan dat doen wat je wilt je plezier geeft en het brengt je dichterbij je ziel. Probeer dan toch aandacht te geven aan wat jij echt wilt. En zelfs als je opstaat met de gedachte dat je vandaag tijd maakt voor je creativiteit, passie, meditatie, spelen met je huisdier of je kinderen. Maakt dat je blijer en ga je gelukkiger door de dag. Soms ben je boos of verdrietig en dat is prima. Accepteer die emotie. Als je verdrietig bent is het goed voor je te doen wat je leuk vindt. Het maakt je gelukkiger
Je kan jezelf afvragen of je geboren bent om rijk te zijn en alles perfect te doen. Of ben je geboren om het mooie innerlijke vuur van liefde in je leven. Deze liefde brengt je dichter tot god. Zelfs stammen over de hele wereld waar dorst, honger en armoede heerst maken tijd om te zingen, dansen en tijd met hun familie door brengen en dat geeft hun plezier.
Het is niet het geld of je succes dat mee gaat naar de spirituele wereld. Wie jij bent is wat mee gaat naar onze wereld. En wat jij bent is liefde. Probeer dat te onthouden. Jij bent liefde dus geef daar ook aandacht aan.