Bestellen-meditatie-de-spierballen-van-mediumschap

Meditatie de spierballen van mediumschap old school bestellen.

Wat houdt dat in old school bestellen. Heel simpel gewoon als vroeg je bestelt ik stuur je een factuur en vanuit die factuur betaal je het boek en ik stuur hem naar je op.

Ik betaal zelf de verzend kosten voor jou waardoor een boek en 5 opgenomen meditaties hebt voor 22,99 (verzendosten worden alleen vergoed in Nederland en België.)

Stuur een mailtje bestel hem en ik stuur hem naar je op. Let op! soms beland mail in de spam kijk daar ook even als je het boek hebt besteld.

Meditatie de spierballen van mediumschap bestellen
Boek Meditatie de spieballen van mediumschap bestellen
Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.
Door een bericht te sturen of een boek te bestellen ga je akkoord met ons privacy beleid en hoe we onze gegevens daarin verwerken. Daarnaast heeft mijn broer Martijn van Riessen en mijn boekhouder ook toestemming om deze gegevens in te kunnen zien omdat hun mij helpen met de boekhouding. Hier kun je meer lezen over ons https://ericsspiritualschool.com/privacy-beleid/. Ook geef je toestemming dat ik je adres gegevens, naam betaal gegevens 7 jaar mag bewaren. Dit is verplicht voor de belastingdienst. Je geeft met dit vinkje ook aan dat je alles naar waarheid heb ingevuld. Zonder toestemming kan dit bericht niet verstuurd worden.