Een schitterend klankconcert en concacten met dierbaren overledenen
u zult begrijp dat deze avond gepland wordt als evenementen weer zijn toegestaan in Nederland

Een verloting van mijn boek, een klank concert en een avond waarin contacten met overledenen worden gemaakt.

Dit wordt een schitterende avond

Het was misschien we de mooiste combinatie avond uit 2019. Een medium avond en een klankconcert. Eddie geeft je healing via mooie geluiden die je ervaart tijdens zijn klanconcert. Hij gebruikt hier klankschalen en ook veel andere instrumenten voor. Als je altijd al een keer een medium avond wilde bezoeken is dit wel een hele mooie omdat je er een klankconcert bij krijgt.

Als je Eddie op zijn klankschalen en andere instrumenten hoort spelen dan droom je helemaal weg. Zelf had ik het gevoel dat ik bij zijn ocean drum echt bij de zee zat. Het was heel mooi dit mee te maken en ik raad je echt aan dit een keer in je leven te doen.

Contact met dierbaren overledenen

Het is mooi om elke keer weer te zien hoe de overledenen zichzelf met liefde, humor en inspiratie duidelijk wil maken. Ze laten zich zelf herkennen door informatie over hun zelf door te geven zodat je weet om welke overledenen het gaat. Daarna geven ze vanuit hun onvoorwaardelijke liefde boodschappen door.

Verloting van het boek Meditatie de spierballen van mediumschap

Om deze avond nog leuker te maken verloot ik bij elke 10 aanmeldingen op deze avond het boek Meditatie de spierballen van mediumschap. Een boek waarin jij zelf de technieken kan leren hoe je contact met overledenen maakt voor jezelf en voor anderen.

Kom ook en wie weet win je een boek.

Deze schitterende avond wil je niet missen geef je nu op via onderstaand formulier

De avond is in de Fronstraat 2 Uden. De inloop is om 19:30 we beginnen om 20:00 en de avond zal iets na 22:00 afgelopen zijn. De kosten bedragen 15 euro per persoon. Als je nog iets wilt vragen kan dat ook via dit formulier of via 0641723232.

Tot 27 maart Eddie en Eric

Ik kom naar de medium avond met zoveel personen