Medium lessen door de vleermuis

Mediumlessen door de vleermuis

De vleermuis kwam door in een meditatie. De vleermuis vertelde als eerste dat veel mensen bang voor hem zijn. Terwijl de vleermuis eigenlijk insecten eet waar wij vaak niet van houden. Denk bijvoorbeeld aan muggen. De vleermuis maakte af en toe een verwijzing naar andere dieren waar veel mensen moeite mee hebben. De vleermuis gaf aan dat elk dier een functie heeft in de natuur, zelfs de teek. Teken hebben mensen te leren om bescheiden te blijven.

Andere ervaring van licht

De vleermuis vertelde dat hun ervaring in een donkere grot heel anders is. Het voelt voor hen als voor ons een heel mooi kaarslicht waar iedereen bij wil zijn. En een groot licht overdag voelt voor hen als een licht wat in vergelijking voor ons zo fel is dat het ons verblindt. De ervaring van licht is anders maar daarom niet verkeerd. Deze mooie kaars is er niet alleen voor de vleermuis maar voor meer dieren in de schemering in de vorm van de maan. Dan komen de vleermuis, de wolf en de vos. Drie dieren waar sommige mensen bang voor zijn. “Voor ons is die maan dan ook als dat mooie brandende kaarsje. Het licht wat over ons waakt. Wij vleermuizen ervaren ook dat licht dat over ons waakt in een grot waar jullie als mens niets zien.” Misschien hebben wij mensen ook wel een andere ervaring om bij ons innerlijk licht te komen. Respecteer daarom altijd je broeders en zusters. Niet iedereen hoort dezelfde weg te lopen.

De spirit kracht van vleermuis

“Ik kan je helpen bij je angst” vertelt de vleermuis. Niet alleen bij angst voor de vleermuis, maar voor alle angsten die je hebt. Het is in sommige gevallen goed om je angst te leren overwinnen. Dit hoeft niet allemaal in 1 keer te gebeuren. Je mag dit stapje voor stapje doen. De vleermuis kan helpen bij elke angst die er is. Je hoeft niets aan deze angst te doen, het mag. Maar als je hulp wilt voor je angst, vraag om de spirit hulp van de vleermuis als krachtdier. Hij zal je helpen.