Voeg je koptekst hier toe

Mis jij je dierbare overledenen

Medium Opleiding

Vraag jij je vaak af wie je echt bent? Neem je veel van anderen op, weet je niet zo goed wat je er mee aan moet en wordt je er zelfs moe van? Misschien ben je zelfs wel bewust van geesten om je heen of in je eigen huis en vind je dat maar eng. Wil je zelf de antwoorden op jouw problemen vinden? Wil je graag ontwikkelen maar ben je bang dat het te moeilijk is?

Mensen die op de opleiding komen zoeken vaak begeleiding vanuit de spirituele wereld. Dat kan komen uit onzekerheid, niet de juiste beslissingen kunnen maken, ontevreden zijn, enz. Of gewoon mensen die willen leren. Uiteraard willen ze het mediumschap ontwikkelen ondanks dat ze niet allemaal de behoefte hebben om medium te worden. Iedereen kan het leren om het op zijn minst voor zichzelf gebruiken en zelfs professioneel als jij dat wilt.

Hoe gaaf zou het zijn als je merkt dat jouw overleden opa of oma je begeleidt bij jouw problemen. Daarnaast heb je ook nog gidsen die jou helpen op je pad. Of je nu de kunst van het mediumschap wilt ontwikkelen of spiritueel wilt groeien, mediumschap is een mooi pad. De weg van mediumschap leert je op je eigen gevoel te vertrouwen en de weg te vinden via zielen die dichterbij je staan dan wie dan ook.

Begeleiding door Eric:

Door dat ik SPW(sociaal pedagogisch werk) heb gedaan weet ik goed hoe ik uitleg kan geven. Ook weet ik goed welke begeleiding het beste bij jou past. Jij wordt positief gestimuleerd, terwijl je ook uitgedaagd wordt om te groeien. Zie ik dat het beter kan, dan haal ik dat er samen met jou uit, ook al moet het vanuit je kleine teen komen. Ik ben een echte doorzetter en dat kan ik ook op jou overbrengen als je het zwaar hebt. Samen lukt het ons. Je krijgt uitleg in begrijpbare taal, maar wel met diepgang. Als leraar sta ik naast je en niet boven je. Ik ben ook bereid de tijd voor je te nemen. Bel of mail me gerust als je een vraag hebt. Er wordt goed op jou als individu gelet. Bij Eric’s Spiritual School gaan we kijken naar welke vorm we voor joú kunnen maken in plaats van dat jij je moet aanpassen aan een vorm.