Nooit begrip gehad voor je hooggevoeligheid? Wat dacht je ervan om jouw zwakte om te zetten in talent?Spirituele ontwikkeling is de manier om je hooggevoeligheid om te zetten in kracht. In 2 jaar ben jij klaar om een professioneel mediumschapsconsult te geven.

Je weet dat je iets met je hoog gevoeligheid wilt. Maar je bent klaar met wachten en zoeken wat bij past.

Weet je niet wat je met je spiritualiteit in je mag doen?

Je wilt anderen helpen met het spirituele in jou en zoekt naar de juiste handvaten hiervoor

Ben je al je hele leven bang voor overledenen?

Je wilt niet meer bang zijn voor deze liefde volle wereld en deze zielen in licht en liefde ervaren.

Voel je wel iets bij je en wil je nu eindelijk weten wat dat is.

Je wilt nu eindelijk voor eens en altijd weten wie nou die zielen zijn die je altijd bij je voelt waarvan je nog geen idee hebt wie het zijn.

Wat jij wilt

Mediumschap leren met veel diepgang in eenvoudige uitleg waarbij je leert hoe je dit met enthousiasme en plezier kunt doen?
Dit alles zonder dat je hoeft te zoeken in honderden oefeningen en veel moeilijke theorie moet lezen waar je in je drukke leven helemaal geen tijd voor hebt.

Als je zeker weet dat jij in staat bent om geld te verdienen al is het al als bijbaan zou je dit zinvolle werk dan niet liever willen doen dan het werk dat je nu doet? Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Blijf lezen want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt doen

Maar dit programma is niet voor iedereen. Het is niet voor mensen onder de 18 jaar. Daarnaast is het belangrijk dat je psychisch gezond bent en dat je bij jezelf de beslissing neemt dat je dit alleen nuchter doet en geen alcohol, drugs of hallucinerende middelen gebruikt op de dag voordat je oefeningen doet die ik je ga leren. Daarnaast kan ik natuurlijk niet garanderen dat je er geld mee gaat verdienen. Ik weet dat je dit wel kan. Alleen weet ik niet hoe goed jij de oefeningen die ik jou geef gaat doen. Dit is wel belangrijk om ver te komen in jouw mediumschap. Ik hoop dat ik je mag helpen jou hierin te motiveren.

Wat er nog erger kan worden als je de stap nu niet maakt

Angsten worden groter

Als je niks met je mediumschap doet terwijl je bang bent voor spirits die je vaak voelt: het is een liefdevolle wereld en ze willen je vaak iets vertellen. Precies om deze reden komen ze vaak in je slaap. Niet omdat dat hun moment is. Omdat ze weten dat je nu tijd hebt. Ik kan je helpen contact op andere momenten van de dag te maken en hoe je van je angst af komt door te leren dat het een wereld van liefde is.

Je gaat nog steeds balen als je geen rust in je meditatie vindt in je hoofd

Het gaat niet om rust in je hoofd. Het gaat ook om je niet te ergeren aan de drukte in je hoofd. Hier ga je zeker bij geholpen worden.

Je kunt nog veel meer last krijgen van je hooggevoeligheid als je niks mee doet

De  medium opleiding + is een manier om razend snel te groeien in je mediumschap en je spiritualiteitHet valt mij al jaren op dat mediumschap vaak in een systeem wordt gestopt betreft ontwikkeling. Daarnaast wordt er zelfs beweerd dat niet iedereen dit kan leren. Hierdoor heb ik zelf het volgende ontwikkelt wat voor mij moest doen aan het volgende.

 

Mediumschap moet toegankelijk zijn voor iedereen. Iedereen moet het kunnen leren.

Het moet niet vast zitten aan 1 persoon waardoor er verschillende methode zijn om het mediumschap te ontwikkelen

Mensen mogen plezier hebben tijdens het leren en het vertrouwen hierin laten groeien

Dit alles zit in de medium opleiding + van Eric’s Spiritual School

Als je hiermee aan de gang gaat heb je gelijk deze voordelen

Wil je de rest van je leven overledenen kunnen bewijzen door ervaringen te vertellen over hun leven hier op aarde die je niet kan weten en van hieruit liefdevolle boodschappen doorgeven?​ Dit kun je doen in onze medium opleiding +

Dit is perfect als je heel veel geld wilt uit geven en toch heel hard wilt groeien in jou spiritualiteit

Dit alles ga jij leren in de medium opleiding +

We gaan de volgende onderdelen behandelen in de medium opleiding plus:

✓ Wat komt er uit je hoofd en wat lees je bij een ander en wat komt van een overledene?
✓ Hoe kun je dingen over een overledene vertellen die je niet van te voren kunt weten?
✓ Hoe zie je een aura en hoe werk je met kleuren?
✓ Hoe geef je een liefdevolle boodschap vanuit de spirituele wereld?
✓ Je leert kennismaken met schrijven en tekenen vanuit de spirituele wereld en in de mediumopleiding leer je de volgende technieken

✓ Je leert hoe je met een foto, zand, water en orakelkaarten kunt werken.

In het 2e jaar
✓ Ga je dieper in op de zintuigen.
✓ Krijg je een specialisatie in mediumschap om aan te werken zodat je jouw mediumschap persoonlijk maakt.
✓ Ga je meer aandacht besteden aan trance zodat je nog dieper met overledenen en gidsen in contact komt.
✓ Ga je leren hoe je een professioneel consult geeft.

✓ Je kunt een keer per maand meedoen om live met anderen onder mijn begeleiding te oefenen

Als je het mooie resultaat van een goed medium wilt bereiken hoef je alleen:
Een keer per maand de module van die maand door te nemen van de online mediumopleiding.
De oefeningen te doen uit deze module. 
Je kunt de oefeningen ook ontspannen bekijken. Ze staan allemaal in filmpjes die je op je telefoon of je laptop kunt kijken.

Binnen 2 jaar ben jij met deze oefeningen een professional medium en kun je als bijbaan starten met je mediumschap. Binnen de eerste maand ben je zelf al medium. Een medium is iemand die contact met overledenen of gidsen maakt. Dit leer je al in de eerste maand. In de eerste maand word je al medium. In de volgende maanden ga ik jou leren een steeds beter medium te worden.

Hier ze je hoe andere de medium opleiding bij mij in de praktijk hebben ervaren.

Janet van Klei

Ik heb bij Eric veel geleerd ! Hij heeft veel informatie en kennis over de opleidingen die hij geeft en weet waarover hij praat . Ik heb 2 opleidingen gevolgd bij hem waarin hij mij veel zelfvertrouwen heeft gegeven en geleerd in mezelf te geloven met wat ik kan en weet.

Eddie Litjens

Tijdens de opleiding krijg je meerdere handvaten aangereikt in het mediumschap. Je mag met meerdere personen de geleerde methodes oefenen met begeleiding van Eric. Je leert meer te vertrouwen op je eigen intuïtie en maakt kennis met een of meerdere manieren die voor jou het beste werken!

Mieke Grootwagers

Een opleiding waar je leert vanuit het doen! Erg eng in het begin maar zo leerzaam. Tevens leer je erg veel technieken en inzichten, ook over jezelf. Eric is een enthousiaste docent en geeft goede handvaten en begeleiding. Een aanrader !!

Een voordeel van dit doen bij Eric’s spiritual school is:

Als jij zegt waar je tegen aan loopt in de oefeningen ga ik jou verder helpen met oefeningen die zorgen dat jij steeds beter wordt. Ik weet door al jaren les te geven in mediumschap precies wat iedereen nodig heeft om te groeien. Ieder mens is anders en voor elk persoon bestaan er oefeningen en jou helpen is wat ik graag doe. Na deze 2 jaar hoop ik dan ook dat jij zo geïnspireerd bent dat je ook een start gaat maken om mediumschap in de wereld naar een hoger niveau te brengen. Ik weet dat jij dit kan met dit programma. Doe je mee? Je ontvangt van mij per jaar dat je examen doet ook een certificaat. Dit zit bij de prijs van deze online opleiding in en ook ontvang je thuis het boek Meditatie de spierballen van mediumschap dat ik heb geschreven. Een boek dat met diepgang mediumschap heel simpel uitlegt. 

jou investering

Jou investering voor de online opleiding zou 299 per jaar zijn. Nu is het zo dat jij wat bij mijn hebt gekocht dus krijg je een korting van 50 euro. Dit geld alleen als je dit nu gelijk afsluit terwijl deze pagina nog open staat. Bij het sluiten van deze pagina of een uur na je betaling is dit niet meer mogelijk.  Dit is een lidmaatschap dat na een jaar automatisch wordt afgeschreven. Je kunt altijd veertien dagen of eerder opzeggen via info@ericsspiritualschool.com. Je zit dus zeker niet aan ons vast. Je wilt nu vast weten wat je gaat leren in de opleiding.

bonus

Ik heb het hier bewust nog niet over gehad want ik wil dat je in focus blijft en je je voornamelijk op de online mediumopleiding richt. Je krijgt wel echt tot nog veel meer toegang. Ik heb namelijk een online plek bij de mediumopleiding +

Ik wil dat je echt de focus op de opleiding houdt. Wat je nog meer ontvangt is het volgende: 

  • 16 meditaties over mediumschap en elke maand een nieuwe
  • Meer dan 100 oefeningen voor je mediumschap en elke maand een nieuwe
  • Elke week een boodschap van een gids en alle boodschappen terug kunnen kijken die er al geweest zijn

  • Gelijkgestemden ontmoeten om mee te kunnen oefenen

  • 14 oefeningen of tips in de online healingopleiding en elke maand een nieuwe oefening of tip
  • 22 lezingen over mediumschap en healing die je terug kan kijken plus elke maand een nieuwe
  • Terugkijken seminar in 8 dagen naar je eerste professionele mediumschapsconsult

Al dit bovenstaande krijg je er nog extra bij. Hier nog 2 reviews van Ingrid en Inge die hun mening geven over deze plek die vroeger het platform heette en nu in de mediumopleiding + is veranderd. Klik nu op de knop en word lid alleen binnen dit uur betaal je geen 299 euro per jaar. Je betaald omdat je niet iets gekocht hebt 249 euro per jaar

Auteurs recht is voor Eric van Riessen met uitzondering van de foto’s en bewerking die door Canva zijn. Deze vallen onder de rechten van Canva