Consulten en ook trainingen worden nu ook online gegeven neem contact met me op voor een consult of als je meer informatie wilt over een training

Medium Opleiding

Vraag jij je vaak af wie je echt bent? Neem je veel van anderen op, weet je niet zo goed wat je er mee aan moet en wordt je er zelfs moe van? Misschien ben je zelfs wel bewust van geesten om je heen of in je eigen huis en vind je dat maar eng. Wil je zelf de antwoorden op jouw problemen vinden? Wil je graag ontwikkelen maar ben je bang dat het te moeilijk is?

Mensen die op de opleiding komen zoeken vaak begeleiding vanuit de spirituele wereld. Dat kan komen uit onzekerheid, niet de juiste beslissingen kunnen maken, ontevreden zijn, enz. Of gewoon mensen die willen leren. Uiteraard willen ze het mediumschap ontwikkelen ondanks dat ze niet allemaal de behoefte hebben om medium te worden. Iedereen kan het leren om het op zijn minst voor zichzelf gebruiken en zelfs professioneel als jij dat wilt.

Hoe gaaf zou het zijn als je merkt dat jouw overleden opa of oma je begeleidt bij jouw problemen. Daarnaast heb je ook nog gidsen die jou helpen op je pad. Of je nu de kunst van het mediumschap wilt ontwikkelen of spiritueel wilt groeien, mediumschap is een mooi pad. De weg van mediumschap leert je op je eigen gevoel te vertrouwen en de weg te vinden via zielen die dichterbij je staan dan wie dan ook.

Begeleiding door Eric:

Door dat ik SPW(sociaal pedagogisch werk) heb gedaan weet ik goed hoe ik uitleg kan geven. Ook weet ik goed welke begeleiding het beste bij jou past. Jij wordt positief gestimuleerd, terwijl je ook uitgedaagd wordt om te groeien. Zie ik dat het beter kan, dan haal ik dat er samen met jou uit, ook al moet het vanuit je kleine teen komen. Ik ben een echte doorzetter en dat kan ik ook op jou overbrengen als je het zwaar hebt. Samen lukt het ons. Je krijgt uitleg in begrijpbare taal, maar wel met diepgang. Als leraar sta ik naast je en niet boven je. Ik ben ook bereid de tijd voor je te nemen. Bel of mail me gerust als je een vraag hebt. Er wordt goed op jou als individu gelet. Bij Eric’s Spiritual School gaan we kijken naar welke vorm we voor joú kunnen maken in plaats van dat jij je moet aanpassen aan een vorm.

Wat leer je:

• In de mediumschap opleiding ga je leren hoe je contact met overledenen kunt maken en hoe je personen kunt lezen, maar ook wat het verschil is tussen: Wat komt uit mijn hoofd en wat is echt?
• Ook leer je om dichter bij je gidsen te komen.
• Je leert schrijven en tekenen vanuit de spirituele wereld.
• Ook leer je aura’s zien, met orakel kaarten werken, water lezen, foto’s lezen en kom je tot een heel dicht contact met je eigen gids.
• Dit alles doen we in een opleiding die in 8 dagen over een jaar zijn verdeeld.
• Daarna zijn er nog vervolg jaren waarin je jezelf leert specialiseren. Elk jaar wordt officieel afgerond en het is aan jou of je er mee door wilt gaan.

Het totaal van de opleiding is 632 Euro per jaar. Dit is inclusief btw.
De kosten zijn 79 Euro per dag inclusief btw

Ook zijn er twee leuke acties
1 je krijg bij mij de eerste lesdag een testdag. Als de mediumopleiding jou niet bevalt wat bijna nooit gebeurt dan betaal je alleen voor de eerste lesdag. Je hebt dan geen verdere verplichtingen. je hebt dus de ruimte om kennis met mij en de groep te maken.
2 Als je iemand aanmeld die door gaat na de 2e lesdag en dus de hele opleiding doet van het 1e jaar. Dan krijg je een gratis lesdag.
Zie ik jou 19 januari.
Want ook jij bent een medium. Laat mij je leren hoe het werkt.

Je kunt je opgeven via info@ericsspiritualschool.com of via 0641723232