Medium opleiding

Medium-opleiding

Mis jij je dierbaren overledenen?
Ook jij bent een medium en je kunt er contact mee maken voor jezelf en voor anderen

14 jaar

spirituele praktijk

 

1000 +

Honderden mensen geleerd contact met overledenen

 

29 medium opleiding

al 29 klassen les gegeven

 

Vier dames delen hun ervaringen over de medium opleiding

Greet, Rian, Sabine en Ingrid vertellen hun ervaringen over de medium opleiding. Zo kun je kijken wat het anderen heeft gebracht. Sabine reed overigens wel 200 kilometer heen en weer 200 kilometer terug om bij de les van de medium opleiding te zijn. Zo leuk vond ze het.

Na de mediumschapsopleiding kun jij:

Spirituele readings geven 

Persoonlijke readings, contact met overledenen en gidsen

Levenservaringen van overledenen vertellen die je niet van te voren kunt weten.

Liefdevolle en inspirerende boodschappen van gidsen en overledenen geven.

Ik laat je groeien omdat ik:

Ik kijk naar wat je persoonlijk nodig hebt

 Voor verschillende mensen verschillende technieken aanbiedt

Je leert de techniek hoe je een overledene tekent. Als pedagogisch werker en 17 jaar werkervaring in de kinderopvang weet hoe ik les moet geven. 

 Door veel ervaring heb ik voor elk probleem wel een oplossing in jouw mediumschapsontwikkeling

Zullen we een gratis vrijblijvend gesprek aan gaan. Je kunt met een berichtje sturen of me bellen via 0641723232 in het buitenland 0032641723232. Ik hoor graag hoe je in je spiritualiteit staat en waar je tegen aan loopt.

Leer in de medium opleiding de beste oefeningen voor mediumschap

Leer aura’s lezen

De beste meditaties voor mediumschap

Schrijven vanuit gidsen en overledenen

Bewuster leven vanuit je ziel

Je gaat consulten oefenen

Zowel op een levend persoon als met overledenen

Dit alles onder Eric’s begeleiding

In een veilige omgeving

Je leert hoe je consulten zonder voorwerp of foto kunt doen

 

Je krijgt het boek Meditatie de spierballen van mediumschap door mij zelf geschreven

Met dit boek kun je veel therorie over de medium opleiding lezen

Dit alles onder Eric’s begeleiding. Het is een makkelijk te lezen boek met goede oefeningen.

Er zitten vijf audio meditaties bij.

De betekenissen van de aura kleuren staan hier duidelijk in uitgelegd

Je leert schrijven en tekenen vanuit je gids

Leer op meerdere manieren schrijven vanuit je gids

Een prachtige manier om met je gids te praten

Je leert hoe je een overledene tekent

 Ook leer je automatisch schrift

Ervaringen van de medium opleiding

Ik heb bij Eric veel geleerd ! Hij heeft veel informatie en kennis over de opleidingen die hij geeft en weet waarover hij praat. Ik heb 2 opleidingen gevolgd bij hem waarin hij mij veel zelfvertrouwen heeft gegeven en geleerd in mezelf te geloven met wat ik kan en weet.

Janet van Klei


Tijdens de opleiding krijg je meerdere handvaten aangereikt in het mediumschap. Je mag met meerdere personen de geleerde methodes oefenen met begeleiding van Eric. Je leert meer te vertrouwen op je eigen intuïtie en maakt kennis met een of meerdere manieren die voor jou het beste werken!

Eddie Litjens

 

Een opleiding waar je leert vanuit het doen! erg eng in het begin maar zo leerzaam. Tevens leer je erg veel technieken en inzichten, ook over jezelf. Eric is een enthousiaste docent en geeft goede handvaten en begeleiding. Een aanrader!! 

Mieke Grootwagers

Medium opleiding groep 31 Voor deze opleiding kan er nog worden ingeschreven

26 januari, 9 februari, 1 maart, 15 maart, 5 april, 26 april, 17 mei, 31 mei, 7 juni, 28 juni, 13 september, 4 oktober, 25 oktober, 15 november, 29 november, 13 december

Je investering voor het eerste jaar is 632 euro. Je kunt ook per lesdag betalen. Dat is 8 keer 79 euro. 

Opleiding online les van 9.00 uur – 12.00 uur.

Medium opleiding groep 30 inschrijving gesloten

28 januari, 18 februari, 17 maart, 2 juni, 30 juni, 15 september, 6 oktober, 3 november

Je investering voor het eerste jaar is 632 euro. Je kunt ook per lesdag betalen. Dat is 8 keer 79 euro. 

Opleiding in Uden 10.00 uur -17.00 uur

 

Wat is mediumschap?

Voor dat je begint aan de medium opleiding wil je vast eerst weten wat mediumschap nu eigenlijk is. Een medium heeft contact met de andere wereld. De spirituele  wereld om  het even zo te zeggen. Dat betekent  dat een medium contact kan maken met wie er in de hemel is. We denken dan  aan overledenen mensen. Een medium kan daarnaast ook contact met overledenen dieren maken. Naast overledenen zijn er ook gidsen en engelen waarmee contact gemaakt kan worden. De medium opleiding bij ons richt zich bij onsvoornamelijk op overledenen gidsen en persoonlijke reading. Naast het werken met overledenen is  het voor mensen ook fijn als ze   de energie van een levend persoon kunnen lezen. Van hier uit kun je dan ook zien waar de persoon nu staat en kun je potenties van de toekomst voor deze persoon zien.

Bewijzen

Een overledenen wil zich zelf graag bewijzen. iedereen kan wel zeggen dat je iemands opa of een oude man of oude vrouw bij je hebt, de spirituele wereld wil graag meer doen. Ze willen herkend worden dus geven ze het medium dan ook ervaring uit hun leven zodat de ontvanger van het consult dit herkent. Als je  echt goed bent als medium dan ga je zulke goede bewijzen geven zodat de ontvanger van het consult niet alleen na het consult, nee zelfs jaren daarna nog onthoudt die bewijzen van dat medium was zo goed. Die overledenen waar ik zo van houd was er echt. natuurlijk ga ik me best doen het allerbeste uit jou te halen om ook zo’n goed medium te worden.

Boodschap

Natuurlijk komt de ontvanger niet alleen voor de bewijzen. Ze willen vaak weten of het goed met de overledenen gaat en wat ze dan te zeggen hebben. De overledenen willen er vaak voor de levende zijn  geven hier graag liefdevolle en of inspirirende boodschappen. Vaak gaat dit verkeerd helaas. Mediums luisteren naar de overledenen en met de boodschap gaan ze ineens naar de hartchakra. Dan komt de boodschap uit hun ziel. Nog steeds een mooie boodschap. Alleen is het zo dat de boodschap ook echt van de overledene komt. Hoe je dit precies doet wordt uitgebreid behandelt op de medium opleiding van Eric’s spiritual school.

Kun je mediumschap leren?

Is deze medium opeldiing nou alleen voor mensen met een gave.  Ik zou hier gelijk nee zetten. Toch ga ik er graag wat dieper op in. Laat ik eens beginnen met zeer goede mediums van wie ik les heb gehad en kijken naar hun visie. Er zijn zoals wel te verwachten is twee varianten. Als we gaan kijken naar de mediums die zeggen dat het wel een gave is geloven deze mediums ook niet in toeval. Je zou dus nooit deze tekst lezen als het mediumschap niet voor jou is. De mediums die geloven dat het een gave is geloven namelijk ook dat mediumschap alleen op je pad komt als het de bedoeling is dat je er wat mee doet. Dit is best een leuke theorie. Dit zou namelijk inhouden dat als je een gave hebt het mediumschap vanzelf op je pad komt. Door bijvoorbeeld het lezen van deze tekst of het zien van een bericht over mediumschap op social media.

Wanneer ben je dan een medium?

Dit is een belangrijke vraag om bij stil te staan. Je bent een medium als je contact maakt met de gene die in de hemel zien. Dus gidsen overleden mensen of dieren en zelfs opgestegen meesters en engelen. Het liefst met dit hele rijtje van de gidsen tot de engelen en alles wat er tussen zit. Sommige mensen denken dat je pas een medium bent als je een succesvolle praktijk hebt. Alleen een succesvolle praktijk houdt meer in dan medium zijn. Je zal dan ook een zakelijke kant dienen te ontwikkelen terwijl je het mediumschap voor veel meer kan gebruiken. Zou je niet graag troost bieden aan vrienden. Op feestdagen beseffen dat al je geliefden uit de hemel er ook zijn en weten dat je nooit eenzaam bent en ook dat je dit met anderen kunt delen. Dat is wat een medium doet de boodschappen vanuit de hemel brengen en ook als je nog geen praktijk hebt dan kun je dus toch een medium zijn door deze boodschappen te geven,

Mediumschap is geen gave

Ik schreef net dat volgens veel hele goede mediums mediumschap een gave is voor mensen bij wie mediumschap op hun pad komt. Mediumschap is  volgens net zo veel hele goede mediums helemaal geen gave. Ik sluit me daar bij aan. Los van wat iedereen vind kijk ik liever naar de praktijk ervaring. Er zijn namelijk wel mensen met talent voort mediumschap. Dit noem ik geen gave. Iedereen met een gezond lichaam kan leren voetballen niet iedereen wordt professional voetballer en zo gaat  het met mediumschap ook. Er zijn namelijk verschillende techniek om je mediumschap te leren. Als je dan kijkt naar mensen die denken dat ze een gave hebben dan  staan deze technieken automatisch aan. Als je dat niet hebt kun je ze trainen. Zodat ook jij contact met de gene die in de hemel zijn kan maken.

Eerlijke verdeling

Stel nou dat het niet zo zou zijn. Dat God ons  benadeeld in kwaliteiten zodat dan eerlijk zijn. helaas worden er er mensen met een beperking geboren.Ik geloof dat dit dan weer met het reïncarnatie proces te maken heeft. Dit is te uitgebreid om hier nu op in te gaan. Ik zal hier op een andere moment meer over schrijven of vertellen. Over het algemeen zijn we gelijk en kunnen we zien horen voelen ruiken bewegen en nog veel meer. Waarom zou God dan een voorkeur hebben waarin  God zegt ja jij bent speciaal dus jij mag dit bijzondere hebben. Ik geloof dat we allemaal speciaal zijn en dat God ons talenten geeft om allemaal op onze eigen manier speciaal te zijn. Ik geloof alleen niet dat God ons beperkt door ons te benadelen en bepaalde dingen niet te geven.

Bang voor overledenen?

Ben je misschien net als veel andere bang voor overledenen. Je bent zeker niet de enige. Sterker nog ik ben het 22 jaar geweest en denk zelfs iets langer. Ik zal het je uitleggen en meestal heeft het te maken met een gebrek aan kennis die ik hier met je deel en dan hoop ik dat ik een stukje angst voor je weg heb kunnen halen. 

Dit gaat er vaak fout in onze gedachten

Tijd bestaat niet. In elk geval bestaat tijd niet in de kosmos. Dit betekent dat alles tegelijk gebeurt. Als je dan hoog gevoelig bent dan kun je dus de geschiedenis of zelfs de toekomst voelen. Ik liep een keer in het bos in Uden over het algemeen fijne energie. Behalve op en plek. iedere keer als ik hier terug kwam was de energie niet fijn. Een keer voelde ik daar dat ik me om mocht draaien. Hier stond een herinneringsbord van een overleden soldaat. Ik denk uit de 2e wereld oorlog. Dit is al bijna 80 jaar geleden en toch voelt dit als een vervelende energie. Niet zo gek als je weet dat hier oorlog geweest is. Je kunt wel wat verhelpen met salie alleen is dit wel heel heftig en zal dit gebied nog wel zo blijven voelen. Dit hebben we dus heel vaak. We voelen de geschiedenis  en denken dat dit negatieve energie zijn. Alleen het zijn negatieve gebeurtenissen. Dit heeft dus niks met overledenen te maken of andere spirits.

Je weet niet wat je voelt

Ik heb zo vaak gedacht dat ik achterna werd gezeten. Dan kijk ik achter me en er was niets. Een overledenen en gids wil bij je zijn om je te beschermen te helpen en begeleiden. Sommige gidsen zijn zo krachtig dat ze nogal overweldigend aankunnen voelen. Dit kan ons dan bang maken want je voelt aanwezigheid en ziet het niet. Als je dan nog nooit van gidsen hebt gehoord of overledenen die contact maken of mensen die alleen alleen maar negatieve verhalen in jou hoofd hebben gestopt, dan is het eigenlijk al niet meer mogelijk om open te staan voor andere mogelijkheden. Zoals dat het juist wezens van liefde en licht zijn. Zielen die jou komen helpen.

Nog niet gerust gesteld

Ik weet inmiddels  dat er volgens mij alleen goede energieën zijn. Zelfs als dit niet zo zo zijn is de oplossing heel makkelijk. Als een energie negatief zou zijn heeft deze energie een lage trilling. Een lage trilling kan niet bij een hogere trillings-energie. Als je spiritueel werk doet en je vraagt om te werken in liefde en licht aan de spirituele wereld. Dan ben je altijd al hoger dan een en lage trilling. Ik hoop dat dit je een beetje helpt. Want ik gun jou ook meer liefde en licht in je spiritualiteit zodat je angst los kan laten.