Medium avond 16 december 20:00 uur in Uden

Medium Jeffrey Becker

Medium Christel Buurmans

Medium Eric van Riessen

Je kunt erbij zijn voor 15 euro per persoon door op de paarse knop te drukken.
Wil je weten wat we precies gaan doen en wie we verder zijn lees dan hieronder verder.

We gaan op deze avonden contacten voor jullie maken met overledenen voor de groep. De overledenen delen met ons als medium ervaringen uit hun leven hierop aarde zodat de overledenen herkent kunnen worden. Welke ervaringen we uit hun leven door krijgen delen we met de gene die de overledene herkent. We zullen vooraf zelfs niet in de ruimte aanwezig zijn zodat we niet in een gesprek al onbewust informatie van je waarnemen. Van hier uit kunnen er liefdevolle boodschappen komen. We zullen ons best doen om zoveel mogelijk te delen wat jullie overleden dierbaren willen zeggen. Het prachtige aan deze boodschappen is dat deze ook altijd voor meerdere mensen bedoelt zijn. Als het contact niet voor jou is kan de boodschap wel voor jou zijn. Sta daarom open bij elk contact voor wat er door komt. Het prachtige aan deze avond is dat we drie verschillende mensen zijn. Zo zul je drie mediums zien werken met ieder zijn eigen werkwijze. Alle drie de mediums zijn ervaren in het geven van zulke avonden.Hier onder hebben we ons zelf omschreven. 

Medium Jeffrey

Jeffrey is 32 jaar en is geboren en getogen in Nederland. Zijn beide ouders komen van het prachtige eiland Curaçao, in het Caribisch gebied. Hij is werkzaam als Senior Gerechtsjurist Strafrecht bij de Rechtbank Amsterdam en is tevens spiritueel medium. Hij heeft onder andere gestudeerd aan de Academie voor Mediumschap in Naarden en het Arthur Findlay College in Stansted. Met zowel het SNU Spiritualisme als het Caribische Spiritualisme (The 21 Division) als basis van zijn filosofie, richt hij zich op het ondersteunen van zijn broeders en zusters over de hele wereld en het dienen van Spirit op de best mogelijke manier.

Medium Christel

Christel herkent zichzelf in een Brabantse Pipi Langkous. 
Haar karakter is een mix van nuchtere spiritualiteit in combinatie met eenvoud en diepgang. In haar vak als ritueelbegeleider begeleidt Christel families gedurende de uitvaart van hun geliefden waarbij zij haar gevoeligheid als ‘erg welkom’ ervaart. 
Het ongeziene, de dood & alles hier rondom zijn als subtiele rode draden geweven door haar 45 levensjaren. Onwetendheid en angst ontwikkelden zich in de afgelopen jaren tot een persoonlijke verrijking & haar passie voor mediumschap.

Medium Eric

Eric is 42 en neemt al aura’s waar zolang hij zich kan herinneren. Ook is hij altijd bewust geweest van zielen uit de hemel alleen wist pas op zijn 22e dat dit liefdevolle zielen zijn die komen om liefde te delen en te helpen. Sinds 2005 werkt Eric in de kinderopvang een heeft hierdoor veel geleerd in het contact met werken met mensen. Dit past Eric dan ook toe in zijn spirituele werk. Vanaf 2009 is Eric steeds meer bezig om andere mensen te helpen met de ontwikkeling van spiritualiteit. Een avond is waarop Eric voor de groep mag werken om de overledenen door te laten komen vindt hij dan ook prachtig om te doen. 

We vinden het heel leuk als jij ook bij deze avond wilt zijn. Je bent meer dan welkom. Je kunt via de paarse knop je kaartje kopen of door op deze blauwe letters te klikken.