Medium-opleiding-actie

Hoi super tof dat je hier aan het lezen bent. Als je op de link klikt bij de lesdagen zie je automatisch de actie. Dus geen zorgen als je de pagina verlaten hebt en je vind hem niet meer terug. 

je kunt dus tot en met 14 september een reading krijgen over jou gidsen van 15 minuten voor 1 euro. Als je dit wilt dan krijg je deze vanzelf in jou mail box met een geluids opname. Je hoeft er dus niet eens voor langst te komen. let wel op he want 15 september kost de  reading 2 euro en 16 september drie euro. een beetje zonde als je straks 15 euro betaalt voor iets wat je voor 1 euro kon krijgen

Wat is eigenlijk een gids. Een gids is een ziel die voor jou geboorte al samen met jou besloot om naar de aarde te gaan. Meestal heb je wel 2 of drie gidsen die echt je hele leven bij je zijn. Sommige gidsen begeleiden je alleen een kort stuk van je leven. Een gids heeft dus de taak om jou te helpen met alles in je leven. Gidsen zijn erg gericht op de ontwikkeling van je ziel en zullen je dan ook vaak erg stimuleren om spiritueel te gaan ontwikkelen. Je hebt altijd een vorig leven met je gids gehad. Tof he. Dit komt ook terug in de reading. Je krijgt persoonlijke boodschappen en je zal van de gids een meditatie door krijgen die zeer geschikt voor jou is. En dit alles voor 1 euro. Als je je inschrijft bij de medium opleiding in je laatste stap dan zie je vanzelf hoe je de gidsen reading erbij kunt bestellen of je wacht tot het weer 39,99 euro is.

Astrid over haar gidsen reading