Mediumschap bestaat niet, Nee sommige sceptische mensen weet niet hoe het werkt

Mediumschap bestaat niet,

Nee sommige sceptische mensen weet niet hoe het werkt.

 

Controle op mediumschap

Er is in de loop der jaren heel veel gecontroleerd op mediumschap. En ik ga zeker niet zeggen dat alles op het gebied van mediumschap altijd alles bij iedereen klopt. Toch heb ik genoeg bewijs gezien bij anderen en mezelf om zeker te weten dat er een wereld van overledenen is. Ik zal de reden uitleggen dat mediumschap wel bewezen kan worden maar, niet zoals de meeste mensen dat willen.

Bewijs maar op onze manier?

Als mensen bewijs willen van mediumschap dan verwachten mensen vaak dat het bewijs op hun manier gaat, maar zo werkt dat natuurlijk niet. Stel dat ik niet geloof dat een basketballer goed kan vangen en ik zet hem op goal. Het is een professionele basketballer die dus wel moet kunnen vangen. In mijn test zet ik hem voor een voetbal goal en wat blijkt hij kan geen 1 schot vangen van een voetballer. Mijn conclusie kan dan zijn een basketballer kan niet vangen. Dat klinkt raar he. En is een belachelijk conclusie, want ik als ik deze man in een basketbal veld zet vangt hij heel veel.

Terug naar mediumschap

Mensen geloven bijvoorbeeld pas dat een overledenen echt zichzelf kan bewijzen als de overledenen 1 bepaalt onderwerp of voorwerp aanhaalt. Zo werkt het niet en ik zal je zo uitleggen waarom. Daarnaast verwachten mensen ook bepaalde overledenen en zo werkt het ook niet want, een medium bepaalt helemaal niet wie er door komt.

Twee redenen

Een overledenen werkt altijd met het referentie kader van het medium. Stel jij weet zeker dat de overledenen er is als er gepraat wordt over de tatoeage op zijn schouderblad. Het medium weet niks van tatoeages dan gaat dit dus niet gebeuren.

Daarnaast maakt een overledenen altijd gebruik van bewijs als boodschap. Uit het bewijs wordt de boodschap dus gemaakt. Als het over een huis gaat kan de boodschap bijvoorbeeld over verhuizen gaan. Hierom bepaalt de spirituele wereld dus altijd wat ze willen zeggen. Zo kunnen ze 1 het medium beter helpen om zichzelf goed te bewijzen en 2 zo kunnen ze dus ook een goede boodschap geven

Maar wanneer is een overledenen dan bewezen

Ik vind dat een overledenen is bewezen als de ontvanger van het consult de overledenen herkend. Niet alleen herkent omdat de ontvanger het graag hoopt. Nee dat de overledene wordt herkend uit informatie waarvan de ontvanger van het consult weet dat het medium deze informatie echt niet kan weten. Dat kunnen dus beroepen, ziektes, relaties, gezinssituaties, hobby’s, woonomgeving of zelfs namen of leeftijden zijn. Deze lijst kan natuurlijk nog veel langer. En ik vind ook dat een medium dit ook geblinddoekt moet kunnen, maar dit hoeft niet altijd.

Het is prima als je sceptisch bent, alleen laat de wereld van de overledenen zich bewijzen op hoe hun dat willen niet naar hoe wij vinden dat dat moet.

Ik wens je een fijne dag