Mediumschap community platform

Community platform

 Wegens ons 12,5-jarig bestaan is deze mediumschapsplatform-community-pagina gemaakt. Het is een plek waar jij een aantal dingen van het platform gratis mag uitproberen. Elke week komt er iets bij. Ik wens je hier veel plezier, en zo kun je mooi kijken of het platform iets is voor jou.

Oh ja, sorry voor de onderstaande tekst, maar ik moet het toch melden, lieve mensen: Let op! Je doet alles wat op deze webpagina staat op eigen verantwoordelijkheid en eigen risico en kunt Eric van Riessen en Eric’s Spiritual School nergens verantwoordelijk voor houden of aansprakelijk voor stellen. Deze meditatie is niet toegestaan voor mensen met psychische problemen en ook niet voor mensen onder de 18 jaar! Mediteer ook nooit als je deelneemt aan het verkeer en ook niet vlak voor deelname aan het verkeer. Je bent zelf verantwoordelijk voor je veiligheid, en door meditatie kun je je niet helemaal gegrond voelen.

De video’s zijn nu openbaar en feitelijk gemaakt voor het platform. Als je meer van zulke video’s wilt zien, kun je hier lid worden van het platform Ik wordt nu lid en klik op deze letter

Windrichting healing,

healing geeft geen genezing maar kan wel een positieve bijdrage leveren. Als je iets in je lichaam hebt als een pacemaker kan healing beter worden afgeraden. We hebben nu ook healing op het platform en natuurlijk doe ik er dan ook een voor jullie op het platform

Geïnspireerd spreken

Via deze lezing heb ik geïnspireerd gesproken via mijn gids ik wens je er veel plezier mee.

Helderzien

In deze lezing vertel ik over helder zien. Aan het eind van de lezing gaat ook een stukje over toekomst voorspellen.

Omdat we 12,5 jaar bestaan, heb ik deze video er ook bij gedaan. Veel plezier ermee.

Omdat we 12,5 jaar bestaan, heb ik deze video er ook bij gedaan. Veel plezier ermee.

Meditaties op onze platform community

 

Er staan inmiddels al elf meditaties op het platform om jou te helpen met het ontwikkelen van je mediumschap. Deze kun je als lid van het platform bekijken en daarnaast kun je er nog veel meer doen. Elke maand komt er een nieuwe meditatie bij. Op dinsdag 26 oktober 2021 komt er ook nog een heel tof extraatje bij op het platform. Als je lid bent, ben je de eerste die het kan zien. Voor maar 9,99 euro per maand kun je al lid worden, en het is maandelijks opzegbaar. Als je nu lid wordt, krijg je meteen toegang tot alle meditaties op het platform.

 

Een oefening uit ons community platform

Als je een contact met een overledenen maakt voor iemand anders dan wil de overledenen zich bewijzen door informatie te geven die het medium niet kan weten. Denk hierbij aan het beroep, woning, familie en vele andere dingen. Nu wordt je informatie niet altijd herkent wat kun je nou doen als je informaties volgens je gevoel wel klopt, maar te gelijk wordt het niet herkend. Dat leg ik uit in deze video. Wist je al dat op ons platform meer dan 50 oefeningen staan om je mediumschap te verbeteren die je als lid gelijk kunt bekijken.