Mediumschap door de Buizerd

Vandaag heb ik een diep contact gehad met de buizerd terwijl ik er ook nog een aantal zag vliegen. Daardoor heb ik me vandaag verbonden met de buizerd en via mijn gids vanuit deze gevleugelde vriend geschreven. Het is trouwens heel mooi hoe je in je leven overal begeleiding krijgt vanuit de spirits en ook zeker via de natuur. Ik wil je dan ook aanraden als je een bijzondere ontmoeting hebt gehad met een dier om thuis over de betekenis te mediteren. Wat betekend het volgens jou.

De Buizerd zei het volgende:

Als ik de mens zie dan ben ik alert want ik weet niet of je uit gaat halen of mij lief vind. De mens heeft op mij gejaagd terwijl ik de mens nooit kwaad heb gedaan. Het maximale wat ik gedaan heb is of mijzelf of mijn nest verdedigd. Daarom zijn wij voorzichtig bij het contact met de mens.

Wat jammer is want wij kunnen de mens leren om vanuit een groter perspectief te kijken.

Wij zijn hoogvliegers en als er hoog gevlogen wordt zweven wij zelfs op de kracht van de natuur. Durf jij je helemaal over te geven aan de natuur en het pad te bewandelen dat voor jou gelegd is. Angst weerhoudt de mensheid er namelijk vaak van. Toch kan jou niks gebeuren wat niet goed voor je is. Alles wat je mee maakt dient je ziel. Je mag je best wat vaker neerleggen bij situaties in plaats van te vechten tegen situaties die je toch niet kan oplossen.

Als ik vlieg heb ik overzicht. Ik zie wat mij dient, maar ook wat mij niet dient. Wat mij voedt en wat gevaarlijk voor mij kan zijn. Wat ik jou daarin wil aanraden al mens laat los wat je niet meer dient. Stop ermee of gooi spullen weg die je niet meer dienen. Ik vlieg graag naar waar ik overzicht heb. Kom je mij tegen creëer dan overzicht in je leven.

Als laatst wil ik de mensheid vragen de natuur de natuur te laten zijn. Wij roofdieren hebben de taak evenwicht op aarde te laten bestaan. Laat ons er vooral zijn dan hoeven we ook niet uit angst voor ons leven weg te vliegen. Als jullie ons in vrede laten dan kunnen we elkaar echt ontmoeten.

Door met mediumschap bezig te zijn kun je boodschappen op veel manieren ontvangen. Wil je ook groeien in je mediumschap kijk dan even hier Medium opleiding