Dankbaar ben ik voor iedereen die in de nieuwsbrief staat.
Als jij je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je elke maandag wat hieronder staat.
Dit mijn persoonlijke challenge voor 2023 en mijn dankbaarheid voor de klanten van Eric's Spiritual School

Ben jij ook benieuwd welke energie er nu belangrijk is. Vanaf nu kun je makkelijk en gratis lezen wat er elke week belangrijk voor jou is om op te letten. Ik kijk niet in de sterren. Ik hoor het via mediumschap van de gids.


 

Astrologie kan je helpen de energie van de tijd te begrijpen. Het kost alleen helaas wel wat studie om dit echt goed te doen.  Mediumschap is een andere methode waarvan dis stukje voor jou ook nog eens gratis is. De spirituele wereld kan het namelijk ook vertellen. Dat is de wereld van gidsen en overledenen.

 

Volle maan

Een tijd voor spirituele groei en meditatie. Welke groei? wie weet hoor je het van de gids

Meditatie en trance

 

Door trance meditatie kunnen de overledenen en gidsen tot ons spreken.  

 

 

Indianen waren al lang bekend met de spirituele wereld

Zou jij nu wekelijks van een indiaan willen lezen wat er elke week belangrijk is voor jou. Schrijf je dan in.

Lees hier onder hoe jij elke week gratis in je mail ontvangt waar je elke week het beste op kan letten

Astrologie is een prachtig iets. Ik ga het anders doen ondanks dat astrologie ons leren wanneer we actie mogen ondernemen. Het leert ons ook wanneer er tijd is voor rust.  Het leert ons wanneer we naar binnen mogen keren en wanneer naar buiten. Het kan ons zelfs leren wanneer het tijd voor de liefde is. Om dit allemaal te weten is heel veel kennis nodig. Deze kun jezelf op doen of je kunt naar een goede astroloog gaan. Ik heb een ander voorstel voor je. Ik wil mezelf uitdagen voor de klanten van Eric’s Spiritual School. Elke week ga ik in trance. Als ik in trance ga kom ik diep in contact met de wereld van de gidsen. Gidsen zijn onze begeleiders. Je zou ze ook wel beschermengelen kunnen noemen.  Deze gidsen wonen al in de hemel. Ze zijn dan ook bewust van de sterren en van de tijd. Elke week en elk seizoen heeft zijn eigen tijd en kracht. Ik ga in trance neem een video op en zo kun je zien wat de gids wilt zeggen. Belangrijk is om op letten. Ik blijf ook een mens en kan geen garanties geven. Het is dan ook mijn persoonlijke uitdaging. Ik beloof niks en verwacht toch veel moois. Ik kan wel dichtbij de spirituele wereld komen. Is dat niet mooi dat je weet welke energie elke week belangrijk is voor jou. Zo dat weet waar je die week het beste je aandacht op kan focussen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Let op! De mail kan in de spam/ongewenste email belanden. Zorg ervoor dat je daar ook elke maandag kijkt. Is het niet mooi om deze informatie te krijgen van iemand die zelf al tussen de sterren leeft. Klik nu op de link en via het vinkje kom je gelijk in onze mail.