Mediumschap lessen door de giraffe

Mediumschap lessen door de giraffe

Zoals ik eerder verteld heb komen op mijn trance avonden wel eens krachtdieren door. Zo was er een keer de giraf. De giraf had mooie dingen te vertellen. Als eerste wilde de giraf het hebben over gelijkwaardigheid. De giraf is natuurlijk best een sierlijk dier en vertelde dat ze het raar vond dat dieren poten hebben en mensen benen. Of we hebben allemaal poten, of we hebben allemaal benen. Het een is niet beter dan het ander.

Gegrond en in de hemel

De giraf vertelde ook dat je de giraf kunt gebruiken voor je mediumschap. De Giraf is gegrond want loopt altijd met zijn benen op het zand. Maar is met de nek heel hoog in de lucht. Omdat de Giraf een lang dier is, is het zowel verbonden met de aarde als met de spirituele wereld. Reis daarom samen met de giraf omhoog en via de nek weer omlaag om goed te gronden.

Een rustig leven

De giraf vertelde ook dat ze graag een rustig leven wil. Toch moet ze soms assertief zijn om een jong te beschermen tegen leeuwen en andere roofdieren. Het liefst gaat de giraf lekker de eigen gang en geniet van het leven en van de blaadjes in de boom. Giraf kan je dan ook helpen bij je af en toe iets meer terug te trekken uit de drukte. Terwijl je toch doet wat moet gebeuren.

De mooie sierlijkheid van de giraf

De giraf is ook een sierlijk en mooi dier. Ook jij kunt van de giraf leren dat je een mooi mens bent. Je bent net zo mooi als al die andere mooie mensen op aarde. Kijk gerust met de energie van de giraf in de spiegel en zie de mooiheid in jezelf. Er is altijd wel iets wat je mooi aan jezelf vindt en als je dat hebt gevonden, zoek dan naar meer schoonheden en vergeet niet dat je niet alleen van de buitenkant een mooi mens bent. Kijk ook naar jouw schoonheid van binnen.