Mediumschap zo snel als een paard

Mediumschap zo snel als een paard

Herken je dat gevoel dat je in een periode zit dat je vindt dat er veel moet gebeuren? En ook dat gevoel dat je jezelf kent en je net als een paard ontzettend veel energie hebt? Waar anderen stoppen werk jij nog een paar uur door en dat kun je ook. Soms gaat de situatie alleen zo ver dat wat je aan het regelen bent helemaal niet snel af kan. Dat er misschien wel maanden werk in zit.

Snelheid in mediumschap

Vooral als mensen mediumschap willen ontwikkelen, willen ze ook het liefst nog sneller dan een paard gaan. Het liefst nog sneller dan een cheeta die het snelste dier op aarde is. En ook een dier dat heel snel is uitgeput. Je kunt niet alles in hoog en snel tempo bereiken. Voor sommige dingen dien je de tijd te nemen. Ook meditatie, wat in mijn ogen de grootste bepaler is van jouw groei in je mediumschap, vereist geduld en rustig aan doen.

Het is goed om je best te doen

Het is wel goed dat mensen het beste van zichzelf eisen en willen groeien. Maar sta ook eens op stal en kijk hoeveel kilometers fantastische groei jij al gemaakt hebt met jouw spirituele ontwikkeling.

Het paard als door zetter

Het sterke paard leert ons dan ook om door te zetten, maar laatst hoorde ik van het paard een andere belangrijke les. Want hoeveel een paard ook kan rennen op een dag, welke grote afstand hij kan lopen, een paard gaat ook op stal om te rusten.

Rust

Kun jij dat ook? Jezelf op stal zetten om te rusten? Je hoeft natuurlijk niet echt naar stal maar hoe hard je ook kunt werken, ook jij hebt pauze nodig. En zou het niet juist die pauze zijn die je misschien nog wel productiever maakt?

Ik vind het leuk als je reageert op deze blog. Je gaat er dan mee akkoord dat je naam (mag ook alleen je voornaam zijn) en je bericht openbaar voor iedereen om te lezen zijn.