Met de vuist op tafel!!

Met de vuist op tafel!!

Niet schrikken hoor. Ik ben niet boos en vindt jullie allemaal fantastisch. In en transsessie kreeg ik laatst door dat we als mensen veel te weinig onze grenzen aangeven. Spiritueel aangelegde mensen hebben dit vaak nog veel meer. Het gaat hierbij niet per se om je gelijk.

Zeg er iets van

Het gaat er vooral om dat je leert om aan te geven wat je niet prettig vindt. Zo had iedereen in onze trance groep daar wel en les in. Sommige dingen kan je veranderen en sommige niet. Alleen als jij nooit je mond open doet dan verandert er natuurlijk nooit iets.

Rekening houden met de ander

Je ziet vaak dat mensen zelf rekening houden met andere. Ik zal zachtjes doen. Oh zou mijn buurman er geen last van hebben als ik dit schilderij in de middag ophang. Ik doe het toch maar niet misschien slaapt die wel. Het is misschien een wat overdreven voorbeeld maar, misschien herken jij jezelf hier wel in.

Je kan het op zijn minst vragen

In ditzelfde voorbeeld zou je op zijn minst kunnen vragen aan je buurman of hij er last van heeft. Daarnaast heb je gewoon recht om overdag tot een bepaalde decibel geluid te maken. En het geld ook andersom gaat er iemand klussen in de nacht mag je daar best iets van zeggen.

Meestal kom je er samen uit

Mensen hebben goede bedoelingen en over het algemeen willen we elkaar helpen. Als je vraagt aan je buurman voor dat schilderij zegt hij misschien wel dat hij hem ook wel even voor je op wilt hangen. Wat je misschien wel oplucht omdat je niet zo technisch bent. Je hoeft niet letterlijk met je vuist op tafel te slaan. Maar voor dat je jezelf veilig terug in je schulp trekt kun je ook beter je mond open doen. Als je niks laat weten kan de ander ook geen rekening met je houden.

Demo avond

Op vrijdag 22 februari  2019 is er een medium avond in Uden. Ik zal hier contacten maken met overledenen en hun boodschappen door geven. Wil je hier aan mee doen dan ben je van harte welkom. Je kunt je opgeven via deze link https://ericsspiritualschool.com/contact/