Mis jij jouw overledenen?

Mis jij jouw overledenen?                             

Overledenen willen heel graag contact met jou. Vroeger dacht ik dat je overledenen met rust dient te laten. Tot ik iemand tegen kwam die zei: “Je kunt ook een deur openen naar de spirituele wereld. Komt er niemand dan is het goed. Komt er wel iemand, dan komt de ziel uit vrije wil.” Dit beviel me erg goed en heb ik dan ook nooit meer los gelaten.

Dit was niet het enige wat ik leerde. Ik leerde zelfs dat er vanuit hun wereld een behoefte is aan contact met ons. Ze zien ons soms lijden en willen zeggen dat ze naast ons staan in zware tijden. Ze zien ons vreugde hebben en willen dan laten weten hoe blij ze voor ons zijn. Ze willen altijd vanuit liefde naar ons toe komen om ons te helpen en te inspireren.


Ze willen ook laten weten wie ze zijn en daardoor geven ze altijd eerst informatie over hun leven. Hierna verandert de energie in de mooie liefdevolle energie die de ziel nu is omdat de ziel vanuit de hemel kijkt. De spirituele wereld vindt het dan ook geweldig als je hen wilt ontmoeten. Ik zal je nog wat leukers vertellen. De spirituele wereld vindt het fantastisch als jij leert hoe je hen kan ontmoeten. Want ook jíj kan dat leren. Kun je je iets mooiers voorstellen dan altijd iemand bij je te hebben vanuit de hemel waar je vragen aan kunt stellen? Wil je dit leren dan kun je 14 januari mee doen met alweer de 9e groep van de medium opleiding bij Eric’s Spiritual School.

https://ericsspiritualschool.com/opleidingen/
Hartelijke groet,

Eric van Riessen