Neem je eigen badjas mee

Neem je eigen badjas mee

 

Ik was niet zo lang geleden in een sauna en ik kon thuis mijn badjas niet vinden. Ik had veel te lang niks ontspannends gedaan en had er echt even zin in deze avond. Ik dacht ik ga niet mijn avond verpesten omdat ik mijn badjas niet kan vinden. Dan een badjas huren. Dat is dan wel alweer 15 euro extra maar dat is dan maar even zo.

 

Ik ben in de sauna. En ga denk ik de 2e sauna of zo in en ja hoor. Mijn badjas is verdwenen. Iemand anders die ook een badjas heeft gehuurd en heeft de mijne meegenomen. Ik wist zeker dat het de verkeerde was. Er zaten sigaretten in en ik ben al meer dan 20 jaar gestopt met roken. Ik heb absoluut geen smetvrees alleen met badjassen wel. Het is ook wel karma want ik heb deze fout in het verleden toch ook weleens gemaakt. De gehuurde badjassen zijn allemaal precies hetzelfde. Ik wordt met zo’n badjas dan gelijk hypochondrisch en denk dan ooh straks heeft die persoon schimmel of herpes ofzo. Dan maar geen badjas.

Zonder badjas is wel beperkt

Ik was van plan deze avond alleen maar water te drinken. Ooh ja het bijvulflesje water was ik al kwijtgeraakt voordat ik de badjas kwijt was. Die kon ik gelukkig nog opnieuw kopen. Want zonder badjas mag je het restaurant niet in. De plek waar eten en drinken verkocht wordt. Met de badjas dus het 2e flesje kwijt. Het verbaasde mezelf maar ik kon het van me af zetten. Ontspannen daar was ik hier voor. Ik had zelfs nog een man aangesproken waarvan ik dacht dat hij de badjas had. Alleen die rookte ook niet. Toen ik naar huis ging heb ik de badjas met de sigaretten meegenomen en vastgehouden of het een vieze vaatdoek was. Volgende keer toch maar iets langer zoeken naar mijn eigen badjas. Die is dan toch anders dan de meeste andere badjassen.

Wist je dat jouw mediumschap en je spiritualiteit ook via je eigen badjas gaan?

Dit is beeldspraak uiteraard. Alleen je bent niet dezelfde persoon als je buurman of buurvrouw. Sterker nog je bent niet eens hetzelfde als je broer of zus. En zelfs niet als je eigen kind of ouders. Zo heb je voor je spirituele ontwikkeling ook een eigen weg nodig. Niet iedereen heeft dezelfde meditatie nodig om spiritueel te groeien. Ik ga jou dan ook bij deze een uitdaging geven. Ik heb namelijk 23 meditaties voor jou klaar staan. Als je jezelf uit wilt dagen kies je nu een getal op je gevoel tussen 2 en 23. 1 is de introductie. Je kan ze ook even bekijken. En dan vanuit de titel voelen welke bij jou past. Ze staan op Eric’s spiritual School +. Dit kun je 14 dagen vrijblijvend proberen. Zo kun je in elk geval al kijken of de geschikte meditatie er tussen staat. Om even dan in de flauwe humor te blijven. Welke meditatiebadjas kies jij? Klik hier voor meer informatie en probeer het 14 dagen gratis.