Overledenen brengen licht en liefde naar kinderen, wees niet bang als ouder en leer dat dit licht en deze liefde er ook voor jou zijn

Overledenen brengen licht en liefde naar kinderen

In een contact met een overledene werd een toch wel fantastische boodschap verteld. De overledene vertelde dat waar ze nu is alleen maar vreugde, liefde en geluk is. Ze vertelde ook dat ze zo veel lacht waar ze nu is. Wat ze belangrijk vond om te zeggen was het volgende:

Het licht

Het licht waar ze nu is, is voor iedereen beschikbaar. Als je open staat om dat te voelen en ervaren. “Wat wij ervaren aan liefde, vreugde en geluk is ook voor jou bereikbaar”. Ze vertelde dat voor de mensen die bij dit contact zaten en misschien ook wel voor jou. Er gaan nog veel mooie dingen op aarde gebeuren. Er zullen ook soms moeilijke dingen gebeuren, maar er komen ook veel mooie dingen. Probeer jezelf open te zetten om dit schitterende licht te ontvangen.

Licht en liefde voor kinderen

Als er mensen zijn die erg open staan, zijn dat vooral kinderen. Dat is de reden dat wij veel bij kinderen aanwezig zijn. Het wordt soms niet begrepen wat de reden is dat we daar zijn. We willen ze graag aan het begin van hun leven al dit licht meegeven en de kinderen leren dat het leven mooi kan zijn. Een kind zal dit ook als mooi ervaren, alleen zijn er veel ouders die er bang voor zijn en een kind voelt dat. Een kind voelt dit al in babytijd. Een baby ervaart een groot licht van liefde en vindt dit over het algemeen mooi. Als moeder dan binnen komt dan voelt ze waarschijnlijk iets wat niet in de ruimte hoort en heeft misschien op dat moment zoiets van het zal wel. Waardoor de baby kan denken: “Als mama dit niet kent of vreemd vindt, dan zal het misschien wel iets vreemds zijn.” Een baby voelt dat. Of erger nog: Mama is er bang voor. Dan kan het omslaan in angst. Want als mama het vreemd of eng vindt, hoe kan de baby die 9 maanden niets anders had dan vertrouwen in mama, dan een goed gevoel hebben bij iets waar mama dat niet heeft? Een baby is afhankelijk en vertrouwt op jouw handelen. De baby voelt ook vaak wat je niet uit, maar wat er wel is.

Wat kun je er aan doen?

Je kunt de eerste stap van deze blog proberen. Te voelen en leren dat dit licht en deze liefde voor jou beschikbaar zijn. Als er dan iets in de kinderkamer is wat je niet kent, vraag dan of het een overledene is en vraag maar gerust of deze liefde en licht komt brengen. Vertel en voel hard op dat het zo mooi is wat er is. Want als jij het helemaal vertrouwt, doet jouw kind dat waarschijnlijk ook.

Je kunt ook zelf leren contact met overledenen te maken, bijvoorbeeld via het gratis E-book dat je op de homepage van ericsspiritualschool.com vindt. Succes.