Een platform waarop jij kan oefenen met anderen.

Speciaal omdat jij les van mij hebt gehad heb ik voor jou een te gekke aanbieding. Ik heb namelijke een platform gemaakt waar jij met andere kunt oefenen. En dat is nog niet alles.

1 Wil jij andere mensen ontmoeten die ook met hun mediumschap bezig zijn, waarmee jij kunt oefenen.                         

2 Elke week komt er een boodschap via Eric van een gids speciaal voor dit platform.                                                         

3 Elke week krijg je een opdracht om actief met je mediumschap bezig te zijn en waarvan je ook kunt leren.

4 Ik beantwoord ook elke week de drie belangrijkste vragen en jullie kunnen ook vragen aan elkaar stellen.

Dit is wat je krijgt en omdat je al een student bij mij bent mag je voor de helft van de prijs mee doen met dit platform je betaalt dan geen 9 euro per maand maar 5 euro per maand. Omdat het nieuw is is dit de instap prijs. Als jij nu instapt en dit platform wordt later nog mooier blijf je gewoon  5 per maand betalen tot dat je er mee stopt. De prijzen worden later dus hoger. Doe jij ook mee? Ooh ja let op deze actie is alleen voor studenten die een opleiding bij mij volgen of gevolgd hebben. Ik zou het proberen wie weet is iemand in jou straat ook met mediumschap bezig. Veel succes en plezier.