groei

Bij Eric’s Spiritual School heb ik al honderden mensen geleerd hoe mediumschap werkt. Ik heb voor veel van deze mensen hun angst weg kunnen halen, voor het contact met overledenen en kunnen laten zien dat dit een liefdevolle wereld is. Ik leer je hoe je aan informatie over een overledene komt die je niet van te voren kunt weten en hoe je hun liefdevolle boodschap geeft

Deze dames vertellen hun ervaring over het platform:

Dit kun je 24 uur per dag op ons platform doen als jij lid bent

gidsen-en-engelen-opleiding

16 meditaties over mediumschap en elke maand een nieuwe

contact-maken-met-je-gids

84 oefeningen voor je mediumschap en elke week een nieuwe

Elke week een boodschap van een gids en alle boodschappen terug kunnen kijken die er al geweest zijn

Gelijk gestemde ontmoeten om mee te kunnen oefenen

Een keer in de maand voorlopig nog gratis mee doen met de online oefen avond

 

14 oefeningen of tips in de online healing opleiding en elke maand een nieuwe oefening of tip.

22 lezingen over mediumschap en healing die je terug kan kijken plus elke  maand een nieuwe

24 oefeningen voor je persoonlijke spirituele groei en elke week een nieuwe

Terug kijken seminar in 8 dagen naar je eerste professionele emediumschap consult

Hypnose en hypnotherapie
 
Wat is er heel belangrijk als je spiritueel wilt ontwikkelen als medium of healer? Als je Eric kent, zeg je natuurlijk meditatie, maar daar houdt het nog niet op want wat dacht je van aan jezelf werken? En daar gaan we op dit platform ook aandacht aan besteden. Want Anja van Lieshout gaat jou op het platform van alles leren over hypnose, en je kunt via haar ook een aantal hypnoses op het platform doen. Als je in hypnose gaat, kun je het zo zien dat
een proces in werking wordt gezet. Je wilt misschien niet meer bang zijn, alleen je weet niet waar je moet starten. Door hypnose kan het zo zijn dat dit proces vanzelf voor je komt. Je kunt het dus zo zien dat hypnose voor jou een proces in werking zet. Anja van Lieshout gaat dit met jou als full member met je delen. Ze werkt al vanaf 2014 met hypnose en heeft ook een eigen praktijk. Hypnose kan je ook beter leren mediteren en leren slapen. Ik raad je dan ook zeker aan fullmembership lid te worden ook bij Anja’s stuk over hypnose te kunnen.


Ommdat jij de change hebt gekocht hebt ik een super mooie actie voor jou. Deze actie geld alleen als je lid wordt vandaag voor dat het 24 uur is vanavond. Na vandaag is de actie voorbij en komt deze actie helaas niet meer voor jou persoonlijk. Wat deze prachtige actie is kun je zien in de video die je onder of naast deze tekst kunt bekijken.

Wie is Eric van RIessen?

Ik ben auteur van het boek Meditatie de spierballen van mediumschap en werk al meer dan tien jaar met mediumschap en healing. Inmiddels heb ik in de medium opleiding die ik geef al 24 groepen les gegeven. Een aantal van deze studenten kun je ook op dit platform ontmoeten.

Ik ben in Haarlem geboren op 13 april 1980 en ben in 2012 naar Uden verhuist. Waar ik nu woon met een prachtige dochter en en prachtige fantastische vriendin. Voor zo ver ik mij kan herinneren heb ik als kind goed aura’s kunnen zien. In de pubertijd was ik er niet mee bezig en later kwam dit weer terug. Ook ben ik altijd bewust geweest van overledenen. Alleen ben ik daar tot aan mijn 2022 heel bang voor geweest. Ik heb een christelijke opvoeding gehad en dan ben je niet echt met het spirituele bezig. Ik heb voor mijn 22e altijd het gevoel gehad dat ik achterna gezeten werd als ik alleen was en later leerde ik dat dit juist een liefdevolle spirits waren. Die me juist willen helpen.

Ik ben vanaf mijn 17e ongeveer een rock wereld ingestapt en heb toen veel muziek gemaakt. Vanaf mijn 22e begon ik steeds bewuster spiritueel te ontwaken en en ging ik meer boeken en cursussen volgen over healing en mediumschap. Ik ben ik SPW gaan doen en werk al sinds 2005 met kinderen in de kinderopvang en BSO. Dit is voor mij handig in het lesgeven want ik zie daarom goed wat studenten nodig hebben. Niet iedereen is hetzelfde en heeft daarom andere begeleiding nodig en die ervaring heb ik al jaren bij kinderen. Ik kan kinderen dingen leren ook als ze dat niet perse willen. Volwassenen iets leren wat ze wel willen is dan een stuk makkelijker voor mij. `Vanaf 2009 ben ik mijn praktijk begonnen en deze is al jaren aan het groeien in healing en mediumschap. Vanaf zo rond 2014 ben ik de eerste medium opleiding gestart en heb nu al 24 groepen les gegeven. 

Ik zie het als mijn taak om andere te leren dat ze ook contact met overledenen kunnen maken en hun liefdevolle boodschap door kunnen geven. En dat dit iets prachtigs is om te doen.Zoek jij mensen om je mediumschap mee te oefenen?
Vind je het leuk om elke week iets van een gids te horen?
Vind je het fijn als je tips krijgt hoe jij met je mediumschap aan de slag kan?
Zoek je een plek om je vragen over spiritualiteit aan anderen te stellen?

Dan is dit platform echt iets voor jou.

In heel 2021 mag je ook nog 1 keer in de maand gratis meedoen aan de oefenavond zolang je lid bent. Waarin ik mensen live online les geef.

Voor 14,99 euro per maand kun je al meedoen aan het platform. 

Let op! Als je akkoord gaat met de productvoorwaarde ga je ook akkoord met de privacy en algemene voorwaarde van het platform van Eric’s Spiritual School. Als je op de link klikt zie je groene letters met product voorwaarde. Als je de privacy en algemene voorwaarden wilt lezen kun je daar op productvoorwaarde klikken.

Copyright Eric van Riesen eigenaar van Eric’s Spiritual School