Eric's spiritual school +

Maak contact met overledenen en gidsen

√ Elke maand een verdiepingsporgramma in je mediumschap
√ Deze programma’s worden thuis gestuurd en kun je op video bekijken.
√ Mediumschap leren zonder een stap over te slaan
√ Dit is de plek voor spirituele ontwikkeling en zeker voor mediums en healer

Ik heb al honderden mensen les gegeven in mediumschap
Denk zelfs duizenden alleen heb niet geteld

Astrid zegt over de Eric;s spiritual school +:

Er is inzettende veel te leren op Eric’s spiritual school +. De informatie is makkelijk bereikbaar en je kunt makkelijk contact leggen met andere. Eric is bereikbaar voor vragen en altijd bereid om je verder te helpen bij je ontwikkeling. Alles wat je nodig hebt staat erop. En er komt ook steeds meer bij. En als je nog wat mist dan kun je het aangeven en dan kijkt hij ernaar.

Mediumpret

Een zwaar onderwerp luchtig maken. 

Een klein deel van Eric’s spiritual school plus gaat over medium pret. Hier wordt op een humoristische wijze een prachtige spirituele les verkondigd. Ik den dat het belangrijk is de energie van de spirituele wereld niet te zwaar te maken en er juist van mogen genieten. Genieten en humor gaan dan ook goed samen. Daarnaast is dit ook een ode aan mijn opa. Die een theater hobbie man was in zijn leven. Ik hoop dat je dan ook kan lachen om deze video.

In contact komen met je dierbaren overleden en gidsen door Eric’s Spiritual School +

Eric’ s spiritual school + heb ik gemaakt voor een ieder die een goed medium wilt worden en spiritueel  wilt ontwikkelen.

Gratis boek

Als je na de proefperiode lid blijft ontvang jij het boek Meditatie de spierballen van mediumschap. Wat ik heb geschreven. Een praktisch boek over mediumschap inclusief 5 meditaties ter waarde van 22,99. In Nederland, Duitsland en België betaal ik zelf de verzendkosten voor het boek.

Eric’s spiritual school + is een manier om razend snel te groeien in je mediumschap en je spiritualiteit

Het valt mij al jaren op dat mediumschap vaak in een systeem wordt gestopt betreft ontwikkeling. Daarnaast wordt er zelfs beweerd dat niet iedereen dit kan leren. Hierdoor heb ik zelf het volgende ontwikkelt wat voor mij moest doen aan het volgende.

 

Mediumschap moet toegankelijk zijn voor iedereen. Iedereen moet het kunnen leren. 

Het moet niet vast zitten aan 1 persoon waardoor er verschillende methode zijn om het mediumschap te ontwikkelen

Mensen mogen plezier hebben tijdens het leren en het vertrouwen hierin laten groeien

Dit alles zit in de medium opleiding + van Eric’s Spiritual School

Als je hiermee aan de gang gaat heb je deze voordelen

Wil je de rest van je leven overledenen kunnen bewijzen door ervaringen te vertellen over hun leven hier op aarde die je niet kan weten en van hieruit liefdevolle boodschappen doorgeven? Dit kun je doen in onze medium opleiding +

Als je de opdrachten van deze opleiding doet en goed uitvoert dan is jou consult na 2 jaar zeker 50 euro per consult waard.

Dit alles ga jij leren in de medium opleiding +

We gaan de volgende onderdelen behandelen in de medium opleiding plus:

✓ Wat komt er uit je hoofd en wat lees je bij een ander en wat komt van een overledene?
✓ Hoe kun je dingen over een overledene vertellen die je niet van te voren kunt weten?
✓ Hoe zie je een aura en hoe werk je met kleuren?
✓ Hoe geef je een liefdevolle boodschap vanuit de spirituele wereld?
✓ Je leert kennismaken met schrijven en tekenen vanuit de spirituele wereld en in de mediumopleiding leer je de volgende technieken

✓ Je leert hoe je met een foto, zand, water en orakelkaarten kunt werken.

In het 2e jaar
✓ Ga je dieper in op de zintuigen.
✓ Krijg je een specialisatie in mediumschap om aan te werken zodat je jouw mediumschap persoonlijk maakt.
✓ Ga je meer aandacht besteden aan trance zodat je nog dieper met overledenen en gidsen in contact komt.
✓ Ga je leren hoe je een professioneel consult geeft.

✓ Je kunt een keer per maand meedoen om live met anderen onder mijn begeleiding te oefenen

Als je het mooie resultaat van een goed medium wilt bereiken hoef je alleen:
Een keer per maand de module van die maand door te nemen van de online mediumopleiding.
De oefeningen te doen uit deze module. 
Je kunt de oefeningen ook ontspannen bekijken. Ze staan allemaal in filmpjes die je op je telefoon of je laptop kunt kijken.

Binnen 2 jaar ben jij met deze oefeningen een professional medium en kun je als bijbaan starten met je mediumschap. Binnen de eerste maand ben je zelf al medium. Een medium is iemand die contact met overledenen of gidsen maakt. Dit leer je al in de eerste maand. In de eerste maand word je al medium. In de volgende maanden ga ik jou leren een steeds beter medium te worden.

Hier ze je hoe andere de medium opleiding bij mij in de praktijk hebben ervaren

Janet van Klei

Ik heb bij Eric veel geleerd ! Hij heeft veel informatie en kennis over de opleidingen die hij geeft en weet waarover hij praat . Ik heb 2 opleidingen gevolgd bij hem waarin hij mij veel zelfvertrouwen heeft gegeven en geleerd in mezelf te geloven met wat ik kan en weet.

Eddie Litjens

Tijdens de opleiding krijg je meerdere handvaten aangereikt in het mediumschap. Je mag met meerdere personen de geleerde methodes oefenen met begeleiding van Eric. Je leert meer te vertrouwen op je eigen intuïtie en maakt kennis met een of meerdere manieren die voor jou het beste werken!

Mieke Grootwagers

Een opleiding waar je leert vanuit het doen! Erg eng in het begin maar zo leerzaam. Tevens leer je erg veel technieken en inzichten, ook over jezelf. Eric is een enthousiaste docent en geeft goede handvaten en begeleiding. Een aanrader !!

Bij Eric’s Spiritual School heb ik al honderden mensen geleerd hoe mediumschap werkt. Ik heb voor veel van deze mensen hun angst weg kunnen halen, voor het contact met overledenen en kunnen laten zien dat dit een liefdevolle wereld is. Ik leer je hoe je aan informatie over een overledene komt die je niet van te voren kunt weten en hoe je hun liefdevolle boodschap geeft. Daarnaast heeft Anja van Lieshout ook nog video’s voor jou waarin jij van alles over hypnose leert.

Een voordeel van de medium opleiding +

Als jij zegt waar je tegen aan loopt in de oefeningen ga ik jou verder helpen met oefeningen die zorgen dat jij steeds beter wordt. Ik weet door al jaren les te geven in mediumschap precies wat iedereen nodig heeft om te groeien. Ieder mens is anders en voor elk persoon bestaan er oefeningen en jou helpen is wat ik graag doe. Na deze 2 jaar hoop ik dan ook dat jij zo geïnspireerd bent dat je ook een start gaat maken om mediumschap in de wereld naar een hoger niveau te brengen. Ik weet dat jij dit kan met dit programma. Doe je mee? Je ontvangt van mij per jaar dat je examen doet ook een certificaat. Dit zit bij de prijs van deze online opleiding in en ook ontvang je thuis het boek Meditatie de spierballen van mediumschap dat ik heb geschreven. Een boek dat met diepgang mediumschap heel simpel uitlegt.