Salie. Wat doet het nou eigenlijk precies?

Salie. Wat doet het nou eigenlijk precies?

Salie

Salie zorgt ervoor dat energie gezuiverd wordt. Hier wil ik erbij vertellen dat ik zelf

Het gaat dus niet om het zuiveren van de energie van overledenen. Vanuit de wereld van de overledenen geloof ik alleen in het goede. Dit betekent niet dat er alleen het goede is.

Zuiveren van je energie

Stel je gaat naar een spirituele training en je hebt net een boete gekregen omdat je te hard hebt gereden bijvoorbeeld. Of je hebt lang in de file gestaan, of je hebt net ruzie met je partner gehad. Dan ga je vanuit die energie met anderen werken wat ook weer wat doet met hun energieveld. Niet dat zij jouw energie overnemen, maar ze kunnen wel gevoelig zijn voor de sfeer van jouw energie. En dat komt dan weer in de groepsenergie. Met salie kun je dan je aura zuiveren.

Hoe doe je dat nou precies?

Je doet de salie in een abalone schelp die voor salie geschikt is en je steekt hem aan. Let met vuur altijd op je eigen veiligheid want je bent hier zelf verantwoordelijk voor. Abalone schelpen hebben vaak kleine gaatjes dus let op dat je niet knoeit. Anders heb je straks een brandplekje in je vloerbedekking, vinyl of laminaat. Je kunt dit dus gebruiken om het energieveld van een andere persoon of jezelf te zuiveren. Zelf gebruik ik er graag een veer bij maar je kunt het ook met je handen doen. Je brengt dan de rook met de veer of je handen naar de persoon die je wilt zuiveren. Dit doe je op intuïtie. Ik neem wel altijd de voor- en achterkant van een persoon mee. Je kunt dit ook bij jezelf doen. Handen zijn ook vaak heel belangrijk om mee te nemen. Dit geldt vooral bij healers.

Salie is ook verbonden met de elementen

De abalone schelp is verbonden met de zee.  De veer is verbonden met lucht, de salie zelf is een plant dus verbonden met de aarde en het vuur is verbonden met vuur. Dit werken met salie noemen we smudgen.

Is dan alles opgelost met salie?

Als je gaat smudgen met salie is het natuurlijk niet gelijk zo dat iemand alles in zijn leven meteen verwerkt heeft. Dat zou wel erg makkelijk zijn natuurlijk. Je brengt jezelf vooral terug naar het nu. Het geeft je een frisse start. Je kunt zo makkelijker de dingen van de dag loslaten. In een spirituele training is het ook belangrijk om ook aan het einde van de dag te smudgen. Hierdoor komt iedereen weer bij zijn eigen energie en zijn eigen leven.

Salie helpt ook in huis

Als je in een huis komt te wonen waar veel ruzie is geweest of waar veel schulden waren, dan hangt die energie daar. Er zijn daar dan problemen van vroeger. Dit kan ook zijn als iemand op een heftige manier overleden is. De energieën van deze gebeurtenissen zijn er nog. Dit betekent dus niet dat er overledenen hoeven te zijn, want we praten over een gebeurtenis. Door met regelmaat je huis te zuiveren met salie, herstel je de energie naar een positiever huis, waar een betere energie is. Na een feestje is het dus ook handig om met salie te werken als er veel mensen in je huis zijn geweest. In een spirituele praktijk is het nog belangrijker omdat je daar vaak met problemen van mensen werkt.

Salie is een hulpmiddel

Salie is een hulpmiddel en lost echt niet al je problemen op. Het zal ook de energie van je huis niet van de ene op de andere dag veranderen. Zowel voor je huis als voor jezelf lever je zelf de grootste bijdrage. Salie heeft wel een bijdrage en in mijn ogen is het een heel krachtig hulpmiddel.

Wil jij vaker zo’n tip als deze ontvangen dan kan je je op de op deze link https://ericsspiritualschool.com/ je aanmelden om ongeveer twee keer in de week een gratis tip of visie te ontvangen. Wil je zelf ook spiritueel ontwikkelen op 19 januari start er weer een nieuwe mediumopleiding. Meer informatie daarover vindt je op deze link https://ericsspiritualschool.com/medium-opleiding/

Het lijkt me leuk jou 19 januari te ontmoeten voor alweer groep 12 die ik les mag gaan geven.