Schrijf je in voor onze spirituele mail met een vleugje humor en ontvang ons E-book over hoe jij contact kan leren maken met overledenen

 Je krijgt meteen de link naar het E-book in je mail. Heb je deze niet binnen enkele minuten ontvangen dan zijn onze mailtjes die ik zo waardevol heb proberen te maken in je spam beland. Vergeet niet daar de komende dagen met regelmaat te kijken, want ik probeer je veel tips over mediumschap te geven en het zou zonde zijn als je die mist. Daarnaast probeer ik ook dagelijks mijn inspiratie met je te delen. In het begin stuurt deze grapjas je dus niet een nee twee mailtjes per dag. Je verdiend namelijk deze mailtjes. 

Let op! onze mail is niet geschikt voor:
Mensen die niet gevoelig zijn
Mensen die geen humor hebben.
Mensen die niet willen ontwikkelen.
Mensen die geen goede adviezen willen hebben om echt iets met je spiritualiteit te doen.

Ik hoop dat jij deze dingen wel wilt en dat ik je snel zie in onze spirituele mail.  
Abonneren op e-mail updates

Schrijf je nu in voor onze mail en ontvang ons verbeterde E-book over hoe jij contact met overledenen kunt maken. Je krijgt een aantal mails met mooie tips om je contact met overledenen te verbeteren.Let goed op het kan zijn dat je mail in de spam terecht komt. De dag na dat je het E-book hebt gedownload ontvang je gelijk een email.

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarde van de webstie https://ericsspiritualschool.com En ik ga akkoord dat ik mail ontvang over visies, tips, activiteiten en actie's van Eric's Spiritual School .

Wil je meer informatie over ons privacy beleid klik dan hier: https://ericsspiritualschool.com/privacy-beleid/