Spirits hebben onvoorwaardelijke liefde.

Spirits hebben onvoorwaardelijke liefde.

       medium opleiding schrijf je nu in

Gidsen en overledenen kijken naar jou met een onvoorwaardelijke liefde. Als alles goed gaat kijken ze met liefde naar je. Als je het moeilijk hebt kijken ze met liefde naar je. Ze kijken niet in de vorm van: “je bent zo zielig” of “we zijn zo trots op je”. Nee ze kijken in een vorm van liefde, altijd. Deze liefde op zielsniveau is zo sterk dat daar in woorden alles te kort schiet. Als je veel mediteert met de focus op de spirituele wereld, kan je misschien wel een glimp van deze liefde opvangen. Het is onvoorstelbaar hoe groot deze liefde is. Ik heb hier laatst een glimp van mogen ontvangen in een trance sessie.

Het is wel zo dat overledenen en gidsen jou hulp geven die jouw leven beter en makkelijker kunnen maken. Natuurlijk vinden ze het leuk als iets jou lukt, maar hun liefdesenergie is zo groot dat het gewoon niet in woorden is uit te drukken.

Als je ooit iets hebt gedaan wat niet door de beugel kan, dan vind ik het knap dat je daar bewust van bent. En het is mooi als je dat hier dan op de aarde ook kan oplossen. Maar ook dan kijkt de spirituele wereld met liefde naar je zonder oordeel. Ze zijn met liefde, wat er ook aan de hand is en niet alleen naar jou, maar naar iedereen. Als jij jezelf ontwikkelt als medium kan je deze energie misschien ook wel overbrengen.

Geef je op om gratis wekelijks spirituele tips te ontvangen.