Spirituele medium lessen van de ijsbeer en de grizzlybeer

Spirituele medium lessen van de ijsbeer en de grizzlybeer

In een trance sessie kwam de ijsbeer en de ijsbeer vertelde dat hij zich ernstig zorgen maakt om het leven van zijn broeders en zusters. De wereld smelt steeds harder. Jarenlang heeft de ijsbeer al aangegeven dat de Noordpool geen gebied is voor de mens om er industrie en economie te houden. Elke vorm van machines doet de Noordpool geen goed. Als de mens alleen kwam wandelen en kwam kijken hoe de natuur er uit zag was er geen probleem. Nu smelten de kappen steeds sneller. Moeder Aarde zal zichzelf wel herstellen maar wat voor effect zal het hebben voor de ijsbeer en de mensheid? Het is nog niet te laat. Als we allemaal proberen te leren om steeds beter met de natuur om te gaan, kunnen we ver komen en kan Moeder Aarde zich herstellen terwijl wij in harmonie met de natuur er kunnen blijven wonen.

Sommigen onder jullie stellen economie voor het belang van de natuur. Maar als de natuur verpest wordt houdt het ook ooit op voor de mens. Het is ook heel gek. De meesten onder jullie zien een huis als een belangrijke behoefte, voor sommigen misschien wel de eerste. Vanuit het spirituele en ook intelligente niveau kijken wij hier anders tegen aan. We zien voor jullie zelfs een behoefte waarvan velen van jullie misschien niet zouden verwachten dat die op nummer 1 hoort. De 2e behoefte is ademhalen, de derde behoefte is water, de vierde behoefte is voeding, de vijfde behoefte is familie en vrienden en de zesde behoefte is een woning. Wat je misschien nog zal verbazen is dat in onze ogen liefde de eerste levensbehoefte is. Liefde overstijgt namelijk een aards mensenleven en er is ook altijd liefde voor jou. Als je niet merkt dat je de liefde van iemand op aarde krijgt, dan krijg je wel de liefde van ons, van de spirituele wereld en van de natuur als je goed oplet. Want ook bomen hebben liefde voor iedereen. Maar een huis zouden we onder een minimale start van economie kunnen zien. Er gaan dus 4 behoeftes voor economie. Economie is goed, maar als de economie de tijd neemt en leert in samenwerking te groeien met de natuur, zouden we wel eens een hele mooie wereld kunnen krijgen.

De beer is ook het dier van de winterslaap. De beer kiest er voor om zichzelf terug te trekken, ongeveer drie maanden per jaar. De beer keert naar binnen. Door naar binnen te keren leert de beer geduld en de tijd en focus. Als de zalmstroom komt weet de beer de stroom te volgen. Zelfs moeder met kleintjes is toegewijd en weet dat ze ergens een plek gaat vinden voor de zalm zodat haar kleintjes kunnen groeien. Als je iets van de beer kan leren is dat het goed is om jezelf terug te trekken en de tijd te nemen. Als je de tijd neemt leer je wie je echt bent. Ga jij wel eens naar jouw eigen hol om op zoek te gaan naar jezelf? Dit kan je huis zijn maar ook een bos. Hoe dieper je in jezelf keert, hoe meer je het pad zal vinden dat je dient te lopen. Ontdek jezelf, groei en ontwikkel en volg je hart. Misschien worden de intelligente beer en de ijsbeer dan zelfs wel blij met de mens. Omdat de mens die het hart volgt altijd een goede bijdrage aan de natuur zal geven. Waardoor broeder ijsbeer nog lang bij ons kan zijn.