Spirituele mediumlessen van de olifant

Spirituele mediumlessen van de olifant

Olifant als krachtdier

Soms als ik mediteer met een groep komen er spiritdieren door, beter bekend als krachtdieren. Deze dieren komen dan om ons bewust te maken van een bepaalde kracht. Afgelopen keer kwam de olifant. De olifant had een paar mooie boodschappen.

Gronding

Omdat de olifant groot is maar ook stappen diep in het zand zet, is het een heel goed dier om aan te denken als je grondt. De olifant kan je dan ook heel goed helpen bij het creëren van een stevige basis. Wat je ook wilt leren ontwikkelen of in de wereld neerzetten, het kan alleen slagen als er een goede basis is.

De bewuste stappen van de olifant

De olifant vertelde ook dat hij vroeger veel fijner contact met mensen had (de olifanten die op aarde leven). Maar omdat wij zo slecht met ze omgaan, worden olifanten alert en als het nodig is assertief. Eigenlijk is de olifant een heel intelligent dier. Een olifant weet water op grote afstanden te vinden en is ook heel precies. Als een olifant om een struik heen kan doet hij dat liever dan deze struik kapot te maken. De olifant doet alles heel bewust met de slurf. Dit brengt hem naar de juiste plek zoals water, wat een bron van leven voor de olifant is. De olifant vertelde dat wij ook een innerlijke slurf hebben en die zit in je hartchakra. Als je die leert volgen steeds in bewustere stappen, dan kom je ook steeds meer bij de eerste levensbehoefte van de mens en dat is liefde. Spirituele ontwikkeling kan je helpen om steeds meer de weg naar de bron van liefde te vinden.

De olifant als medium

De olifant is ook heel bewust van leven na de dood, vaak zelfs nog meer dan mediums. Ze weten dat de ziel door leeft na het overlijden van het lichaam. Ze zijn heel intelligent en weten heel veel. Wat goed is om te beseffen is dat de olifant een gegrond dier is. Mediumschap en contact met overledenen is heel spiritueel en ook aards. Als je vanuit een niet zweverige, maar juist een gegronde houding je mediumschap ontwikkelt, ben je al heel goed bezig.