Spirituele ontwikkeling of TV

Ken je dat, dat je je helemaal inspiratieloos voelt. Dat je geen energie hebt en geen zin om dingen te doen. Dan mag je best even stil staan en lekker lui zijn. Als je lui bent doe je dan dingen die jou gelukkig maken of verstop je je dan achter de TV of social media. Als je daar gelukkig van wordt dan is dat prima. Toch kan je er ook voor kiezen je af te stemmen op onze wereld om nieuwe inspiratie en verfrissende ideeën op te doen. Al is het maar om tot jezelf te komen.

Als je echt lui wilt zijn, zou ik je eerder aanraden even op de bank of in bed te liggen. Waar je niks hoeft. Daar komt je hoofd meer tot rust dan bij de TV die allemaal extra informatie aan je geeft, waardoor je hoofd nog meer gaat nadenken. Als je dan mediteert j wordt e vaak afgeleid wordt door gedachte over een TV serie terwijl je juist bezig bent je ziel en de spirituele wereld beter te leren kennen.

Als je mediteert, kom je er misschien wel achter dat je niet helemaal tevreden bent met jezelf of dat dingen niet zo gaan zoals je zou willen. Dus gaan we terug naar de televisie, internet of iets ander. Sommige mensen storten zich in hun werk om maar niet te hoeven voelen. Toch is het mooie dat als we wel gaan we ontdekken dat er vaak aan het eind van de tunnel een licht brand. Dat we juist rustig en tevreden worden. Door vaker even stil te staan zal je zien wat een mooi en geweldig mens je bent. Je zal ook leren dat je niemand of niks nodig hebt voor geluk. Geen materiaal en geen relatie. Je leert vertrouwen op jou kracht. En als jij de liefde voor jezelf vindt en je oprecht van jezelf houdt, zal je zien dat andere steeds meer van jou houden.