spirituele tips en ervaringen

Liefde

Liefde is altijd de beste weg als we keuzes dienen te maken. Als je twijfels hebt kijk dan naar wat het pad van liefde jou aangeeft. Als je niet weet hoe je bij het pad van liefde komt dan is het goed je hart te volgen. Breng elke keuze naar je hartchakra.

Liefde is ook een grote trooster als je verdrietig bent of pijn hebt. Als je klaar met dat verdriet bent kijk er dan met liefde naar vanuit je hart. Ontken niet je verdriet maar laat liefde ervoor zorgen. Als een liefdevolle moeder die haar kind troost, als het kind valt.

In de wereld kunnen we momenten hebben waarin alles tegen lijkt te vallen. Toch is de oneindige liefde van de ziel altijd bij ons aanwezig. Het is een energie waar je altijd gebruik van mag maken. Hoe slecht het ook gaat, deze energie is er altijd voor jou.

Ook andere kun je veel helpen door met liefde naar hun te luisteren en te kijken. vaak is dit zelfs beter dan adviezen geven. Mensen hechten. Mensen vertellen graag hun verhaal en het kan dan zo troostend zijn om naar hun te luisteren. Met de concentratie op jou hartchakra een en al oor voor wat er wordt gezegd.

Laten we elkaar daarmee helpen. Laten we de wereld helpen door liefde ons de weg te laten wijzen. Zowel voor onszelf als voor de ander.