Mis jij jou overledenen? Mis je ook hun liefde steun en begeleiding.

Leer in de medium opleiding dat ze bij je zijn. Voor jezelf en ook voor andere

Gratis E-book leer contact maken met overledenen

Je kunt op de onderstaande link Eric’s Spiritual School’s E-book leer contact maken met overleden downloaden. Wil je naast het E-book ook 2 keer in de week gratis spirituele tips of visies ontvangen. Lees dan ook even onder het E-book. Ik zou het super tof vinden als je dat doet. Het is niet noodzakelijk voor het downloaden van het E-book.

Wil jij gratis spirituele tips en visies ontvangen. Dat kan als je je voor de nieuwsbrief inschrijft. ongeveer 2 keer in de week krijg je een tip over spirituele visie en je kan ook aangeven dat je ook op de hoogte wilt blijven van de activiteiten van Eric’s Spiritual School.

Let op! voor mijn nieuws brieven maak ik gebruik van het email programma Mailchimp en mijn hosting strato waarvan uit ik soms ook mail.  Als je op de link klinkt en/of  je zelf inschrijft ga je akkoord met het privacy beleid en de voorwaarden van Mailchimp strato en het privacybeleid van Eric’s Spiritual School. Onder in de pagina die van verschijnt als je op de link klikt staat waar je deze voorwaarde kan vinden. Op strato.nl kan je hun voorwaarde vinden. Veel plezier met de spirituele tips.

Gratis tips ontvangen klik hier