Wat een power heeft de spirituele wereld

Wat een power heeft de spirituele wereld

Mijn diepste spirituele ervaring tot nu toe

Een keer per week ben ik medium in een trance groep. De groep gaat dan zingen en drummen en ik ga in trance. Ik schrijf vaak blogs over wat de gidsen of wie er ook spreekt te zeggen hebben. Ik schrijf dan op wat ze zeggen. De laatste keer was zo bijzonder dat ik het deze keer meer over mijn ervaring van de avond wil hebben.

Trance

Er werd zoals altijd mooi gezongen en gedrumd en we zitten in het donker. Ik ga in trance en ik zie op een gegeven moment een jongen voor me staan. Een kleine jongen, echt nog een kind en kaal. Hij kwam op mij over als een boeddhistische monnik. Ondanks dat hij klein was, voelde hij voor mij als een heel wijs iemand. Hij zei: “Kom met me mee.” Als ik in trance ga, ga ik altijd in mijn lichaam naar beneden. Dat deed ik nu ook. Toen dit jongetje kwam, werd ik meegenomen naar voren. Daar was een enorm licht. We gingen naar voren en omhoog.

 

De hemel

Ik had het gevoel dat ik in de hemel was toen de jongen me daarheen bracht.  Ik schrok daar ook eerst van want ik heb thuis een prachtige baby dochter en dacht: “Ik wil nog op aarde blijven”. Terwijl ik in trance natuurlijk altijd weer terugkom. Maar ik ben ook een mens. Toen zag ik mijn opa en die keek mij vreemd aan. Ik snapte later pas waarom. Ik was namelijk niet in de hemel, maar ik werd gebracht naar een plek van enorm veel liefdevol licht. Dit licht is misschien wel de mooiste plek die ik ook ooit had gezien.


Licht

Hoe meer ik in de plek van licht kwam, hoe dieper ik voelde dat een gids mij kon overnemen. Ik ging voor mijn gevoel heen en weer van dit licht naar mijn lichaam en weer naar dit licht. Op een gegeven moment kon ik het niet meer tegenhouden en sprak de gids via mij. Met een zware stem die niet mijn stem was.

Power

Deze gids was voor mijn gevoel nog net niet aan het schreeuwen. Wat een power! Ik had al vaker de kracht van sommige van mijn gidsen gevoeld, maar nog nooit zo sterk als nu. Ik hoorde dat mijn aura heel groot was en dat deze man wel zelfverzekerd en krachtig sprak. Het was mooi en krachtig om te ervaren. Het is ook iets wat ik iedereen zou gunnen want als een gids zo krachtig is, ga je ook meer in je eigen spiritualiteit geloven. Want je doet je spirituele werk tenslotte altijd met je gids. Zou jij zelf ook je mediumschap willen ontwikkelen klik dan hier Medium opleiding