Wat maakt jou nou een medium?

Als ik deze vraag op mezelf betrek, weet ik dat het nooit anders is geweest. Tenminste 22 jaar lang ben ik er voor weggefietst omdat ik nog niet wist dat het juist een liefdevolle wereld was. Op mijn 22e leerde ik steeds meer dat het juist een wereld vol met liefde is die er altijd voor mij is geweest. Maakt dat mij een medium? De meeste mensen zouden zeggen van ja omdat veel mensen geloven dat mediumschap er is vanaf het moment dat je geboren wordt of nadat je een bijna dood ervaring hebt gehad.

Wanneer ben je dan een medium?

Dat is een hele makkelijke vraag. Je bent een medium als je naar de spirituele wereld kunt luisteren en hen kunt verstaan via helder weten, helder zien, helder horen, helder ruiken, helder proeven en helder voelen. Als je via één van deze zintuigen een overledene begrijpt, ben je al een medium. Een medium staat namelijk voor iemand die contact maakt met een overledene.

Probeer het eens uit

Je kunt zelf proberen contact met een overledene te maken. Denk maar eens aan een overledene en probeer je bewustzijn achter je te brengen, naast je hoofd en boven je schouders aan de achterkant. Hoor je daar via een zintuig je opa, oma of iemand anders spreken, dan ben jij dus een medium.

Dus iedereen kan het leren

Iedereen kan het leren zolang je maar een gezond verstand hebt. Je hebt in elk vak talent en de een zal het misschien veel makkelijker afgaan dan de ander, maar dit betekent niet dat jij geen contact kunt maken.