We kregen te horen hoeveel spirit helpers er wel niet zijn

Gisteren hadden we na een lange tijd weer de mogelijkheid om een trance avond te houden

Ditmaal heb ik voor het eerst de trance avond in een kabinet gehouden. Dat is een kleine afgesloten ruimte waar je maar met 1 persoon in kan en waar het donker is. Dit doe ik omdat de energie veel krachtiger wordt als je in een kleine ruimte zit omdat je eigen energie niet weg kan.

We kregen te horen hoeveel spirit helpers er wel niet zijn.

We waren deze avond met zijn drieën en ik ging in trance. Mijn gids kwam door en vertelde een schitterend verhaal. We moeten in deze fase natuurlijk 1,5 meter afstand houden en dat hebben we netjes gedaan. De gids vertelde dat de andere twee dames die erbij waren hun ogen mochten sluiten en dat ze zich mochten voorstellen dat ze in een grote cirkel zaten met allemaal overledenen en gidsen vlak naast zich. Deze cirkel was zo groot als een voetbalveld en iedereen in de cirkel was gelukkig en blij.

De cirkel werd uitgebreid.

In het midden was een vuur en voor al die overleden mensen en gidsen was een cirkel met overleden kinderen en gidskinderen. Daarvoor was weer een cirkel waar de landdieren zaten, allemaal samen gelukkig en vredig en iedereen hield van elkaar. Achter deze mensen was een groep bomen en in de bomen zaten de vogels. Op de bomen zaten engelen en achter de bomen stroomde water omhoog, heel hoog in de lucht. En achter dit water waren de mooiste bergen die je je maar kunt voorstellen. Terwijl op de bomen en in de kring engelen, gidsen en opgestegen meesters waren, waren er op de bergen liefde energieën waarvan wij nog niet eens weten dat ze bestaan. Het was schitterend om te zien.

Een boodschap van een overleden politieman voor elke lichtwerker.

Het is in het eerste half jaar van 2020 een vreemde tijd met de wereld. De politieman vertelde dat hij niet kwam om iets goed te praten. Hij wilde alleen vertellen dat wij niet het hele verhaal kennen van wat iemand drijft tot zijn of haar daden. Hij vroeg ook niet om vergeving, eerder om mededogen en liefde. Hij zei overigens wel: “Als God de persoon op aarde kan vergeven die de meest vreselijke dingen heeft gedaan, kun je dan als mens ook vergeven?” Hij haalde ook aan dat iemand pas dader wordt na zelf slachtoffer te zijn geweest. Hij vertelde: “Jullie zijn geen politie of rechters. Jullie brengen licht in de wereld. Probeer objectief te zijn en licht en liefde naar alles te brengen. Dat zorgt ervoor dat dingen oplossen.”

Ook vertelde hij dat hij vol verbazing keek naar de cirkel met alle spirits waar we in zaten en we geen idee hadden hoe krachtig deze is. Hij bedoelde het neem ik aan symbolisch. Hij zei: “Als er een tank door de cirkel rijdt, dan verandert de tank in een hart met onvoorwaardelijke liefde voor de hele wereld. Als er een bom bij jullie valt, verandert de bom in allemaal kleine hartjes met liefde voor over de hele wereld.” Mijn vraag aan jou: Kun jij ook kijken vanuit liefde, mededogen, licht en misschien zelfs een stukje vergeving?

Zou je je niet ook willen weten welke overleden en gidsen erbij jou zijn en hoe je anderen hiermee kunt helpen. Kijk dan hier https://ericsspiritualschool.com/medium-opleiding/